A tribute to Michael Jackson

En legend har gått ur sin tid och har lämnat efter sig ett musikaliskt arv till resten av världen stora som små.

Michael Joseph Jackson
1958/08/29 - 2009/06/25

Här är de Filipinska fångarnas hyllning till "The king of pop"



tand tand tand

Ja Daxtens första tand bröt igenom idag =) Nu har jag en orsak till att han har varit extra bajsig och grinig i några dagar. Men nu så e han riktigt stor...

Jag har varit riktigt dålig på att blogga den senaste tiden men nu så en liten snabb uppdatering av läget.

I förrgår så var jag nere på en liten shopping runda och det inhandlades massor med mat till lillen och lite kläder+solbrillor, en ny mascara till mig, leggins, skärp och en skön sommar klänning.

Igår så blev det lite till shopping och då blev det två par nya skor till mig och en ny väska =) sen så fick Dax en ny leksak.
Sen när jag kom hem så dök Jill upp ungefär samtidigt och vi packade ihop Dax saker och åkte iväg till McDonalds i moraberg och käkade lite glass i sommar solen och sedan bar det iväg hem till Jill för lite iskaffe och vattenpipa.
Efter nån timma så åkte vi hem med Dax så att han kunde sussa oc vi åkte för att hämta upp Johan B (som vi för övrigt inte har umgåtts med på år och dar) åkte till västergårds grill för lite läsk inköp samt de underbara orientaliska kebabrullen mmmmm...
Sendan så bar det iväg igen till min pappas mosters stuga där vi mötte upp Lott (ja det var nästa det gamla disnip gänget) för lite kebabrulle och mys i solskenet och en massa snack om allt och ingenting.
Tack för en underbar kväll =)

Idag så bar det iväg in till stan för lite shopping hjälp till Martin och det var under vägen som jag märkte den lilla tanden. Men nu är han glad och känner sig nog extra stor.

nä det var allt för idag.
Take care ya'll peace out

P.S. Bilder ska jag försöka att lägga upp till helgen ;-)

Midsommar regn...

Börjar vänja mig vid detta midsommar regn. I år blev det ju till och med lite midsommar hagel.
Denna midsommar blev inte som förra året (vilket var en gravid jag och typ 12st av brosans polare hemma på baksidan under ett party tält och försökte skydda oss från regnet), denna blev det lite mindre och lite mysigare om jag får säga det själv. Martin sov över och senare under dagen kom Aamanda förbi och vi öppnade upp en flaska rosse och senare så blev det lite mys med Daxten och sedan vidare med Mandis till tåget och tog den långa vägen till Vårberg.

Ja det var denna Regniga Midsommar... Undra hur nästa år kommer att bli.


Tårta och Jimmy Choo

Haha det tog lite tid men nu är den helt klar... nerkyld och färdig för att ätas... Ja vad kan det vara de jag pratar om? Jo min Chokladtryffeltårta såklart... Hittade grad antalet som den skulle gräddas i och allt gick hur bra som helst. Så idag ska den ätas... Jag lyckades muta över Jill som ska dyka upp efter jobbet och sen så gotte grisen Martin ska dyka upp nån gång under dagen också (men känner man sin karl rätt så kommer det ta ett bra tag hehe). Nästa steg på tårtan är dekoration... Det blir lite färska jordgubbar och pudra lite kakao... sugen? det kommer nog finnas lite kvar tills imorn iaf hehe...

Annars är det inte så mycket som händer. Imorn så är det midsommar och det är inte så special... men vad gör man inte för lillens skull.

Läste föresten igår på Aftonbladets hemsida om att H&M ska göra ett samarbete med Jimmy Choo. Ni som känner mig vet hur sko galen jag kan vara, så när jag läste artikeln så hoppade mitt hjärta över ett slag... Detta kan nog vara den första gången då jag kan tänka mig ställa mig i kö utanför en butik bara för att kunna köpa nått par. Samarbetet ska visst också inkludera lite fler accosiarer, lite kläder både för kvinnor och män. Hoppas att det kommer snart och att de kommer att fortsätta med sånna samarbeten i framtiden.

God Morgon

Ja då sitter man här kl. 06:10 och har varit uppe sen 05 ungefär... Daxten ville inte somna om så det var bara att kliva upp med tuppen. Martin ligger fortfarande kvar och sover (lyxigt värre).

Ja så det blev ingen chokladtryffeltårta igår heller... Hittade inte vilket gradantal det skulle vara på men tänkte att jag ska försöka med den idag och testa att grädda den på 175grader. Så håll tummarna för att det lyckas...

Vi får se vad dagen har att erbjuda, men det är iaf sol idag så kanske leka lite i lekparken innan jag måste komma ihåg vad som egentligen måste göras för att nått vet jag att det var men kommer inte ihåg vad (IQ fiskmås/ minne som en guldfisk det är lilla jag i ett nötskal).

Nä måste ge katterna mat nu innan de hoppar på mig av hunger hehe

Solen tittar fram

JAAAAA!!!! tänka sig att den fortfarande existerade... Även om det är bakom några moln så är det endå lite solsken och det lilla gör en så glad.

Så igår så blev det lite kolakakor som bakades men ingen verkar vilja äta dem... ingen kommer på besök =( men vad ska man göra...

Min lilla bloggstalker Mia... tror du fick det om bakfoten... inte kryssa i helgen utan nån annan dag kanske?

Jaja detta blir ett snabbt inlägg för nu ska det diskas lite och sedan så ska jag dra igång nästa bakverk som kommer att bli en Chokladtryffeltårta som jag hittade i "mama" tidningen... måste ju testa om det funkar... så den som vill får gärna komma förbi och smaka så länge det finns kvar ;-)

ttys som Paris Hilton nog skulle sagt det hehe

"Regnet det bara öser ner"

Nästan så att man kan bli deprimerad. Men nu sitter jag här i köket med Daxten brevid mig och lite Timbaland som spelas... Har försökt att leka duktig. Skulle försöka mig på att baka lite men det blev bara en förstörd kladdkaka som mer var smet och inget alls att spara och en lyckad/misslyckad Lasange... Skyller på regnet, funkar allt. Daxten har iaf varit en snäll kille idag och tittat på film medans mamma lagade mat =)

Hur kan barn bli så skitiga? haha man ska inte klaga men vaffasiken Dax hade verkligen majskrok och annan mat i HELA ansiktet... Dessa tokiga barn.... =)

Uch jag och Daxten är helt ensamma och det finns verkligen inte ett smack att göra idag. snart är dagen slut för Daxtens del och man får se vad man själv hittar på... Fick reda på att jag ska visst få min lön från "smaka på stockholm" på fredag så det är bara att vänta... kryssning någon?

Nä ska göra iordning Daxtens välling flaska nu (jag som sa att jag inte skulle börja ge honom det haha så duktig var ju jag =P)

Kanske lite mer bakning medans man väntar på att skrutten ska somna =) det är bara höra av sig om ni vill ha... kan behöva lite sällskap om kvällarna nu tills föräldrarna kommer hem på tisdag.

Smaka på stockholm, kyla, födelsedagar och "aj min rygg"

Ja då var årets "Smaka på stockholm" över för detta året. Det är nog första gången jag varit med om att hela veckan har haft skit väder. Jag fick jobba för första gången på över 1½år och jag hade verkligen sett fram emot det. Det var hur roligt som helst om det inte hade varit kylan som vi hade. Man träffade många gamla vänner som man inte sett på ett väldigt bra tag och fick ett och annat besök av Dany, Alex, Martin, Pappa och min lilla älskling Dax (som ett tag blev våran nya medarbetare hehe).
Medans jag jobbade så fick Daxten lära känna sin pappa lite och spendera väldigt mycket tid med sina morföräldrar (som fortfarande tar vara på all tid de kan få med honom så länge vi bor hemma).
Men jag märkte att min kropp är inte van att arbeta i det tempot som jag brukar göra, så jag var väldigt slut på kvällarna och lider nog fortfarande av en liten släng av det... Men så kan det nog lätt bli när man jobbat 45timmar på 4 dagar.

Så vi hade också ett födelsedagsfirande mitt under allt detta.
Mia har officiellt fyllt kärring haha hon har ny trätt in i 30-klubben och jag har märkt att hon lider lite av en 30års krisäven om hon kanske förnekar det. Så igår så var jag och Dax inne i stan och firade henne en dag senare. Var riktigt trevligt och roligt att se hur glad skrutten var.

Kan sluta med som titeln med "aj min rygg"... japp började få ont i ryggen under "smaka på stockholm" men sen så försvann det tills igår är vi var och handlade med min kära far. kände hur det bara högg till och sen dess så har jag lite till och från fortsatt haft ont. Denna rygg j*vel kommer säkert att bli min död nån dag...

Haha jag var nog inte klar där för jag kom på att i helgen så blir det marknad... Fick ett mess av Lotta förra veckan som sa att nu i helgen så är det Trosa Marknad. Japps jag måste fan hitta pengar nån stans och shoppa loss... Kanske inte som förra året så jag och Lotta shoppade loss på kakor och chips (skyller på att vi var gravida och inte tänkte klart) men om jag känner min kära gubbe rätt så kan det bli nån kak burk (eller fler eftersom att han är ett kakmonster). Så vi får se... kanske lite fler kläder till Daxten och nått fint till lilla mig, vem vet.

Så jag tror att detta sumerar allt som hänt.