tacksam

Jag känner mig som världens lyckligaste tjej!
Jag har en helt underbar son och en helt fantastisk pojkvän som alltid finns där för mig.
Min mamma och pappa som stöttar mig i det jag gör och min bror som gör det på sitt sätt.
Och sist men inte minst mina vänner som står vid min sida =)

Jag vet inte vad jag skulle vara utan alla er i mitt liv

Tack så mycket =)

bilder...

Det var ett litet tag sen man la upp några bilder så tänkte göra ett litet snabbt inlägg med nästan bara bilder.


                                               En glad liten fjärt


                                                  Cool kille i bilen


             Sitter själv och leker med båten jag köpte på Birka

vilken helg....

Ja helgen började då inte som man hade tänkt sig. Storm, snö och förseningar. Fredagen var en riktig skit dag så att säga... iaf under dagen... kvällen blev bättre... Mamma och pappa var så snälla så att de tog Daxten redan från fredags kvällen så att jag kunde åka över till Martin. Vi kan säga att det var riktigt tur att han å polaren inte åkte på nån kryssning för att då hade väl min dag fortsatt varit skit. Vi sa först att vi skulle ta oss ut där på fredags kvällen men efter lite "Let's Dance" så var vi rätt sega båda två och mer eller mindre däckade.

Jag fick för ovanlighetens skull sovmorgon vilket kändes att det behövdes eftersom att lördagen skulle bli rätt fullspäckad. Eftersom att Martin och jag skulle ta samma tunnelbana så gjorde vi sällskap till skärholmen där han hoppade av för att dra sig till jobbet medans jag drog min kosa till slussen för att börja möta upp kusiner. Ja tänka sig att vi kusiner från mammas sida skulle ta och verkligen ses för en gångs skull. Vi var ett litet gäng på 10pers som möttes upp vid a la carte bordet som vi bokat för att äta middag. Vi brukar inte umgås allihopa så mycket men det var riktigt roligt faktiskt. God mat, gott vin och sällskap och mycket att prata om. senare på kvällen så blev det lite festande och dansande men kände redan vid 2-tiden (vilket då var 3-tiden pga sommartiden) att det var nog dax att dra sig till kojs. Tyvärr så blev det ändå inte mycket sömn pga att hyttgrannarna hade en hejdundrans fest till typ 4-tiden. Hur orkar folk eller är det jag som börjar bli gammal?

Söndagen så var vi lite splittrade men möttes upp en liten stund för att prata lite till för att sedan så var det i land stingning. Tog en omväg hem förbi Heron för att störa Martin lite på jobbet vilket aldrig verkar slå fel på en helg hehe
Han lyckas alltid få en på ett toppen humör vad han än gör vilket känns riktigt skönt. Undra egentligen varför det tog oss 7år innan vi kom hit, men det var väl värt det =D

Ja det var helgens äventyr men nu så ska jag ta och pyssla lite med Daxtens tack-kort nu när han ändå sover för natten.
Hoppas ni har haft en trevlig helg.
(tyvärr så blev det inget släckande för mig i lördags men kan ju säga att det var bäcksvart i skärgården)

fullt ös

Ja då har det varit en riktigt händelserik dag för ovanlighetens skull...
Innan jag berättar om dagen så blev jag påmind om ett toa besök som hände igår hehe... vi säger bara så här att jag och Sara med våra små pojkar på en toa i kringlan. Det var blöjbyte och Daxten satt och åt banan medans Rasmus ammades. allt detta på en liten toa hehe...

Så dagen började med att man blev lite sen och fick gå i rask takt ner på stan och bvc för Daxtens 6mån kontroll. Han klarade det gallant och kissade ner först skötbordet sedan mätgrejen hehe.. Han är ju nu en stor kille på hela 8220g och hela 68,8cm lång... Tänka sig att han väger nu lika mycket som jag gjorde när jag kom till sverige vid ca 15mån ålder. Galet...
Sen så hade jag under morgonen fått en uppgift att köpa lite till brosan, men H&M hade en kanpanj där om man köpte för över 400kr så fick man ett presentkort på 100kr att handla för vid ett annat tillfälle... så det blev lite till mig med =)
Sedan så gick man runt lite till medans man väntade på att klockan skulle slå 12 då vi skulleäta lunch med Jill. Vi ses ju inte så ofta (ca 1gång i veckan är alldeles för lite). Efter det så åkte man till den enda Willys denna stad har kvar ute i södra för att handla lite blöjor och så.

När man väl hade kommit hem så var det inte så mycket att göra innan man skulle ner på stan igen för att möta upp min Martin =D (ja jag går fortfarande med världens största smile hehe) vi gick runt lite för att sedan dra kosan hem till lillen som passades av sin morfar =) Måste nog erkänna att jag är inte den som gärna vill ta med mig en kille hem till mina föräldrar det första jag gör, men denna gången så kändes det så naturligt. Inga konstigheter här =)
Fick också ett halssmycke som var ett guldhjärta. Jag har det på mig och vill inte ta av mig det. Det känns bra att bära det när han inte kan var nära.

Oj det är mycket text som har skrivits de sista inläggen men bilder blir det nog inte föräns till helgen.

allt och lite till...

Hej hopp!
Igår blev det inget bloggande för mig men jag kände att det inte fanns så mycket att säga.
Idag så har det hänt en hel del. Träffade Sara och hennes lilla Rasmus (som inte är så liten längre) för en fika och lite snackande om livet i sig och vad som hänt... Vi är så dåliga på att träffas men det är mycket som har hänt för oss båda så det har inte riktigt funnits tid, men nu så ska vi försöka... eller hur stumpan?

Sedan så följde jag och Daxten dem till södra där de bor för att sedan sätta sig på tåget till Älvsjö för att sedan ta bussen till Skärholmen. På tåget så träffade jag en gamal klasskamrat's syster på tåget och vi fick sällskap hela vägen till älvsjö eftersom att det var dit hon också skulle.

Väl vid Skärholmen så gjordes de inköp som skulle göras vilket var en limpistol (det blev en lila), sigill grejsimojs och en sigillstämpel. Allt detta ska användas till lillens tack kort som sedan ska skickas på posten... så kolla lite extra nån gång nästa vecka ;-)

Kände sedan en dragningskraft som tog oss till Heron och Martin =) Det var ett tag sen killarna träffade varandra men det gick lika bra som vanligt =) Mysigt var det och svårt att slita sig där ifrån =D
Vi kan också göra en liten notis att man numera inte tillhör denna grupp singel mammor. Trodde att det skulle ta några år innan man skulle träffa nån men han fanns precis undernäsan på mig och det känns riktigt rätt =D

Tack mina darlings som orkat lyssna på allt mitt kärleks babbel. I love you all

xoxo M-J

ingen speciell dag

Sitter här nu med Daxten i famnen som precis har vaknat från sin lilla tupplur. Det blev inte mycket sömn inatt eftersom att man somnade inte föräns vid 3-tiden eftersom att Daxten vaknade i natt vid 2tiden och ville inte somna om så han låg kvar i sängen och snackade för sig själv medans jag satt på msn för ovanlighetens skull. Det är ju tur att man kan få sällskap mitt i natten av någon speciell =D

Ja det blev inget Babycafé idag eftersom att hade lite att göra hemma samt ont i huvudet så då räcker det med ett barn... Men helt meningslös dag blir det nog inte... Pratade med Jill på msn förut och vi sa att vi skulle ses så hoppas på det.... Det var alldeles för länge sen, typ en hel vecka...

Idag är det också Emelies födelsedag så GRATTIS stumpan hoppas du har haft en underbar dag =)
Mina tankar går också till hennes sambo Fredrik som har opererats... Krya på dig gubben..


2009-03-22

Jag har abstinensbesvär!!!! Hur jobbigt som helst ju. Önskar nästan att det var nått ätbart/drickbart/rökbart men icke, om det hade varit det så kunde man lätt gett med sig men så lätt ska det ju inte vara =(
Hans kyssar får mig att smälta och i hans famn känner jag mig trygg. Smörigt jag vet men sant. Kan inte komma på senast jag kände så här. Det har alltid varit nått fel i bilden men denna gång hittar jag inga fel. Träffade honom idag och tiden bara for iväg. Hur mysigt som helst samt att jag är nog ganska mycket kär =)

Så det har börjat snöa igen. Tar denna vinter aldrig slut? Precis när man börjar bli glad att det är vår så kommer denna glädjedödare till snö. Önskar att jag kunde säga "väck mig när våren är här" men istället så blir det nog jag som säger "Men titta nu är våren här".

Blir nog en rätt fullspäckad vecka denna som kommer. Mycket som ska göras och släkt och vänner som ska träffas. Det ska bli spännande hur det blir.

Take care ya'll

natt skratt

Hahaha Har precis avslutat mitt dagliga youtubeande och hittade en väldigt rolig video bland mina prenumationer.
Prenumerar nämligen på nigahiga vilket är ett jäng roliga asiater...
De har gjort en parodi på Soulja boy - crank dat. kolla så tror jag ni fattar vad jag menar


på rätt väg

Jag börjar känna i hela min kropp att jag inte har många babykilon kvar. Tänka sig att det snart har gått 6månader sen Daxten föddes. Allt händer så snabbt nu. Han kan nästan sitta helt själv och äter redan 6månaders mat för att han tycker att grönsakspuréerna är äckliga nu.
Under graviditeten så gick jag upp hela 23kg men 8kg av dem var ren bebisvikt men ändå. Jag vägde mig senast i förrgår och blev riktigt glad när vågen ställde sig på 61kg =) Dvs att jag bara har 4kg kvar tills min mål vikt vilket var 57kg som jag vägde innan jag blev gravid. Sen så blir det nog att antingen hålla den vikten eller sätta en ny mål vikt. Men vi får se. Så länge jag håller mig under 60kg så blir jag jätte glad.

jag = fånig

Jag kan inte sluta le. Jag är väldigt lycklig och har denna pirrande känslan i magen. Vad är det som händer med mig? Hur töntig kan man känna sig egentligen? Hade en väldigt mysig går dag och även denna =)
Jag är så jäkla fånig att jag snart blir galen på mig sj. Måste nog försöka att slappna av i mungiporna för snart så har jag världens träningsvärk.


now it's confirmed

Igår blev det inget bloggande vilket jag inte har nån aning om varför utan det bara blev.

Efter massor med frågor så är vi nu 100% säkra på att det var jag på bilden. vi kan säga så här att om jag hade den midjan nu så skulle man vara riktigt glad och den rumpan... shit den var riktigt out there men den var snygg... Vi tjejer har alltid något att klaga på, så om man ska göra som man bör så klagar jag på min mage som jag vill ska vara tillbaka som förut. En dag så blir det  så...

Igår så vara man nära på att missa att gå till föräldra gruppen IGEN! Visst att jag vara nere på stan för att springa några ärrenden men man kan lätt glömma bort tiden när man har roligt. Stötte på Cat och hennes syster Lisa på stan och bestämde att vi skulle träffas senare efteråt. Så efter ca 1tim så träffades vi och tog en fika samt kittlade en liten grinig Daxten haha...

Daxten har börjat med något nytt nu. Försöka att snurra sin napp I munnen... Riktigt liten knas bebbe...

Satt på Youtube här om dagen och hittade en gammal klassiker... Den lila Dinon Barney. Lite gayig mch läskig men är en del av ens barndom.



Aja det blir nog kanske lite bloggande ikväll men jag kan inte lova nått. Nu så ska jag gå å byta av min kära far som har tagit plats i sängen och myser med lillen.

mitt i natten

Ja då sitter man här mitt i natten och har varit och firat Alex på Patricia. Det var riktigt trevligt under middagen men sen så tror jag att den gamla kärringen i mig släpptes lös. Medans de andra stod och dansade så kände jag absolut inte för det alls. All denna schlager har gjort mig galen och det mesta som spelades var så klart schlager. Stod där i ett hörn och var väsk vakten tills man kände att nu var det nog dax att dra sig hemmåt.
Fick sällskap av Hanna på tuben till T-Centralen och så hoppasdes man på att tågen kanske fortfarande gick... men icke sa nicke... Det blev att dra sig till natt bussen som man inte åkt på år och dar i den kalla natten. Som tur var så visste man iaf att en person var vaken så det blev att ringa till Martin som själv var på väg hem från jobbet så man kände sig inte helt uttsatt från vad stockholm är om nätterna.
Hade fasiken glömt att det tar sån jävla tid med bussen men hem kom man till slut. Men nu är det ju denna del att man ska kunna somna oxå. Vi får se när man kanske lyckas och hoppas att lillen sover länge idag... så håll tummarna.

Natt natt och sussa gott

Average Asian

har inte så mycket att berätta än så länge så jag tänkte bara lägga upp några roliga klipp från youtube. pratade med emelie om det igår så nu känner man att det är ett måste att visas.

 


Skärholmen, IKEA och Heron

Nu är tjejerna på östersjöns vatten och ska nog festa loss... Jag sitter här och myser med en sovandes lite pöjk i famnen. Mysfaktorn har varit hög och jag kan inte sluta le =D

Dagen började med att man tog sig till skärholmen för att kolla lite nya jeans till en själv som inte är för små eller för stora. Jag kände attjag hade turen med mig och de första paret jag testade passade perfekt. Jag var rätt nojjig när det gällde storleken men på första försöket så lyckades jag... känner mig rätt grym haha

Sedan så bar det iväg till IKEA för att shoppa lite. Det som behövdes var fler haklappar till daxten (eftersom att alla hans försvinner på nått vänster) och två st glas vaser som jag kan lägga i resterande dopminnen samn hans av lagda nappar. Kändes skönt att man gjorde allt detta själv eftersom att ikea ALLTID är fullt på helgerna. Jag speedade igenom ikea och som vanligt när man är där så råkar det alltid plockas med nått mer som man egentligen inte behöver. Men sedan när man kom till kassan så väntade man sig det värsta. och sant var det också... Kön var lång och bred. gick till fynd hörnan en snabbis och på väg därifrån så hittade man en snabbkassa som inte var så lång (tur var det annars hade jag blivit galen). Stod bara i kassan i ca 10-15min så det var rätt snabbt.
Sedan bar det iväg över vägen till det stora huset som kallas Heron City. Ni som kan mitt förflutna vet att jag och Jill mer eller mindre bodde där när vi var yngre (vilket är tur numera) och stod och hoppade på dansmaskinerna (även kallat Dance Dance Revolution).
satt inne hos Martin på kontoret ett bra tag innan man såg vad klockan var och man var tvungen att dra sig hemmåt för att natta lillen.
Jag hade en väligt bra dag =) och som sagt... Jag kan inte sluta le =D

is that moi? or is it?

Satt inne på facebook och kollade lite av en väns bilder och stannade till vid en bild. Jag blev först fundersam och nu så ska jag leta efter hjälp...
Kan detta vara jag? Antagligen så var jag 17år på denna bild som är tagen på plattan under ung08 festivalen 2004.
All hjälp är jag tacksam över haha... jag har plågats av denna tanke hela dagen.


Daxten har varit hur mysig som helst idag samt en liten terror. Mys delen har bestått av leenden och skratt eller bara vanligt gos och terror delen var att när han kom på att man kan vara uttråkad också så funkade inget alls. bara skrik och vara som en sträckbåge (sträckbåge delen har han tyvärr fått från mig).
Nu så ligger han i sängen och myser lite med sin morfar som varit uppe på älvsjö mässan idag.

Kom ihåg att jag sett ett klipp nån stan om en liten sneaky kitty...
Han rör sig när du blinkar.... so watchout... don't mess with the kitty cat...
 

torsdagens äventyr

Så denna dag har varit rätt händelserik...
Var nere på stan för att först träffa Lotta och lilla Lee, sedan så mötte vi Jill och sedan så dök Alexandra upp. Vi gick först till Cat på carlings som öppnade idag =) mycket folk och inte så barnvagns vänligt tyvärr... men det är inte de flesta carlings det.

Som jag sagt i tidigare blogg inlägg om mitt facebook beroende så har det fortsatt... Jill tycker att jag borde sluta med det, men det är svårt. Något roligt är att man har hittat en gammal vän från frankrike där och på en av hans bilder så tror jag att jag ser mig själv från när han och hans crew var i sverige för några år sen.

Min hjärna har gått på högvarv idag vilket inte var så roligt, men det är sånt som händer...
Nu så blir det lite dumburks tittande och så får vi se när man slocknar ikväll/inatt... antagligen samma tid som vanligt.

Tillbaka blickar i bloggen + lite till

Som vanligt så kan man inte somna så tog mig en liten titt på de allra första blogg inläggen man skrev. Det man hittade var en liten dikt. Jag harnog aldrig varit direkt poetisk av mig, men för att vara lite egotrippad så var denna riktigt bra.

"En tår föll från min kind,
glädjens tår som blev en stjärna,
en evig stjärna i min egen himel"

I samma inlägg så hade jag skrivit om nya och gamla bekantskaper. Folk som man en gång i tiden umgicks med mer eller mindre varje helg (och ibland vardagar hehe) har bekantskapen tagit upp åter igen.
endel nya bekantskaper har skapats efter att Daxten föddes och vissa en tid innan. Utan Daxten hade nog dessa bekantskaper blivit av. Han är ju endå det mest värdefullaste jag har i denna värld =)

Jag tror att jag har blivit Facebook beroende. Har kommit på mig själv med att sitta vid denna sida varje gång Daxten sover. Jag trodde aldrig att det skulle gå så långt när jag öppnade mitt konto där haha... men vad ska man göra? jag jobbar ju inte om dagarna och när lillen sover så har jag inte så mycket att göra än iaf så det är ju rätt lätt hänt att man hamnar där haha.

Nä nu visar klockan på att den är för mycket men inte tillräckligt för att jag ska känna mig trött men det for vara nog med skrivandet för idag. God natt på er alla

Hey Jude

Idag så är det en rätt långsam dag... Snön påvärkar en mer än vad man tror... Visst det är fint men också väldigt jobbigt. Man kan knappt ta sig ut med vagnen så det blir en inne dag. Som tur så kan lillen roa sig med hoppgungan så det är iaf något.
Har suttit lite på youtube och hittade åter igen en väldigt sött klipp. Den lilla koreanska pojken som sjunger
The Beatles-Hey Jude.


Så underbart sött

Tankar mitt i natten

Det var inte länge sen man skrev men vad ska man göra när man inte kan somna?
Snön faller fortfarande ute och här sitter jag med mina funderingar. Daxten sussar så sött som vanligt och har gjort i lite över 2 timmar nu.
Det värsta med dessa nätter är att man har för mycket tid att tänka.
Just nu svävar mina tankar mest iväg på att jag letar en lya åt min lilla familj. Man känner att bo hos mina föräldrar för evigt går ju inte. Så sökandet har gått från Salem till Flemingsberg till Hagsätra and so on... men vi får se vart resan slutar. Måste ju hitta något snart så att man kan sätta lillen i dagiskön.

Jag har ett nytt ordspråk som jag gillar just nu och det är "Life is full of suprises" och det är sant. Man vet aldrig vad som händer. Det som har hänt den senaste veckan som har fått mig att må lite extra bra hade jag nog aldrig sett komma (Jill you know what i'm talking about darling), men det kanske var på tiden eller? Who knows... We'll see, we'll see.

Aja nog med tankar för nu...
Var ju ute i kungens kurva idag (borde nog rättare sagt säga igår) och köpte hoppgunga åt min lilla skrutt... Testade den senare på kvällen och han hade skit skoj... Men när det var dax att sluta så var det inte roligt... Tror jag höll på att bli döv av skriket men de är livet som föräler haha

Det verkar inte vara så många som vet vem John Mayer är förutom Jennifer Anistons kille men här är han med låten "Say" från en av mina favorit filmer "The bucket list" med Jack Nicolson och Morgan Freeman.

God Eftermiddag

udda för att vara mig men två inlägg på en och samma dag... Är fortfarande riktigt trött men jag har endå lyckats att göra det som jag skulle... åkte först till city gross för att hjälpa jill som hade fått betala 100kr för mycket för en film så eftersom att jag endå hade tänkt att åka ut dit så kunde man ju göra det samtidigt. det var inga problem utan de hade råkat scanna fel kod, där av problemet att hon fick betala för mycket.
Sedan bar det av till babyland för att köpa en hoppgunga till lillen och det blev en skallra också som inte var så dyr.
Sen bar det av till heron för att kolla lite snabbt på möbler för att sedan gå in på spinners och hälsa på Martin.
Kände mig helt slut redan då men jag fick en axel att vila på ett tag vilket kändes behövligt. Daxten brydde sig inte så mycket utan att pratade massor för att senare slockna.
nä snart är det dax för unga mödrar (vilket jag nästan är besatt av haha)
Tacke care ya'll


                          Elias, Heidi och Daxten på babycafét


godmorgon...

Ja nu så har man varit så lat så jag drog datorn till sängen... haha daxten sitter i knät på mig och leker med sin napp så länge =)
Igår så var vi på babycafé med Heidi och Elias och en annan tjej och hennes son. Daxten visste inte vad han skulle ta sig till men han slog sig lite på knäna i takt med sången som var vilket var roligt.

Var rätt glad för att det blev inget strul (vilket jag faktiskt trodde att det skulle vara) med att få tillbaka pengar från Babyland och de sa att det hade det rätt stressigt så att det var orsaken. Men med mitt förflutna där så kommer jag nog endå inte gå tillbaka dit igen om de inte får en nybrand rea vilket vi inte hoppas på.

Jag känner att jag inte sovigt mycket i natt... vet inte vad det var för fel på mig men jag kunde inte somna föräns vid 3-tiden och sen så var det upp vid 07.30. får se om det blir nån sömn under dagen eller om man kommer att gå som en zombie haha...
Det som är rätt skönt är att lillen låter mamma sova tills han börjar bli för hungrigoch ligger bara och roar sig själv i sängen tills dess. Nä nu börjar lillen vilja göra nått annat än att se mamma blogga.
det kanske blir en uppdatering i morn om jag kommer ihåg det haha.


vilken helg!

Det var inte så mycket som hände i helgen men det som gjordes var riktigt roligt.
På lördags kvällen så hörde Jill av sig och ville ha hjälp med att montera lite ikea möbler. Vissa kanske inte tycker att sånt är så roligt men för mig så är det hur skoj som helst. så fick barnvakt under kvällen av mamma ch pappa och så åkte jag iväg hem till Jill. Vi monterade ihop både en skohylla och en hatthylla (de kanske inte var de mest populära av resten av familjen men det sket vi i... vi tyckte om det iaf). Efter att allt var monterat och klart efter lite om och men så var det för sent för att borra upp det så det fick vänta.

Söndagen blev en utflykts dag... började med att åka till babyland för brand rean, men som vanligt när det gäller mig och Babyland i södertälje så är det problem. så det lär bli lite bråka av...
Efter babyland så åkte vi till salem för att kolla in lite på lyan som man såg där, men det blir nog inte något av salem för oss så det är bara att fortsätta att leta. Har kollat en till i hagsätra bara en liten bit från Emelie så vi får se...

Daxtens inlägg:
zxsssssssssssxsaszjkkloikljjmNN MNJ

That's it for us... take care ya'll

ännu en fredag...

Ja då är det fredag igen. Sitter här klar vaken mitt i natten medans D-Man (lillens nya smeknamn haha) sover så sött i sin säng. Det har varit en ganska fullbokad vecka. Massa möten och tider som skulle passas, en å annan fråga som skulle svaras och sprutor som skulle tas.
Det var dax för lille mans 5månaders sprutor i tisdags och det klarade han gallant. Lite gnäll tills han fick nappen och sedan så var han tyst. Det är då man märker han han är en stor liten kille.

Halva priset rean ute i weda startade idag. Planen var att man skulle åka ut dit och se om man kunde fynda nått till Daxten innan man skulle ta sig in till stan men vi kom dit och åkte iväg igen när vi såg den hämska kön... Vi får se om något finns kvar senare annars så får man ta sig till kungens kurva och köpa den planerade hoppgungan.

Mötte Dany inne i stan vid 14-tiden och så tog vi en snabb fika innan vi gav oss ut på stan för att leta pyjamas till Daxten. Vi hittade två st på H&M som var jätte fina =) Under tiden så mötte Hanna upp oss och så höll de oss sällskap tills att vi skulle träffa Martin (som blev lite sen men det är sånt som händer).
Vi gick runt och upptäckte nya saker som man inte har tänkt på i stan och pratade lite gamla minnen (kickis, födelsedags firande, heron... Jill nu vet du nog vilken Martin...) och snackade olika filmer inne på Åhlens.

Nä man borde sova lite men John Blund vill bara besöka småbarn tror jag, för inte blir jag trött... Om jag har tur så kanske jag somnar innom en timma eller två, men det är ju också mina vanliga sova tid på nått konstigt vänster.

P.S. Krya på dig nu Emelie, skickar så mycket god hälsa jag kan.
Billy... Vi måste ses ASAP tycker jag... we miss ya babe!!! D.S.

Fler bilder

Nu kom det inte många fler bilder men några iaf från Daxtens dop. Nu är det bara nästa del som ska göras vilket är tack korten =)
Tack alla för att ni var med och firade Daxtens stora dag.


                                                   Hela dop följet
                  Niklas, David, Jill, Dany, Daxten, Emelie och jag


                                        Jill, Dany, Daxten och Emelie


Dop

Så nu har vi överlevt Daxtens dop haha
Det blev en lång dag men det blev perfekt enligt mig =)
Började dagen vid halv 8 då Daxten vaknade. Var i församlings lokalen innan tio och började med förberedelserna. Daxten sov en stund medans jag höll på och sedan kom David, Erik och hans tjej. Senare kom mamma,pappa, Niklas,Dany och Alex.
Vid halv 12 var vi i kyrkan och gjorde klädde på Daxten dopklänningen (vilket han blev helt underbar i).
Dopet blev jätte bra. Daxten gnydde lite under cermonin men det var allt. Han var så duktig så.
Han fick 4st faddrar vilka blev Emelie, Jill, Dany och Niklas. Vi blev några som stog där framme hehe.
Det var roligt att så många kunde komma till dopet och det var roligt att vissa tog sig hela vägen från skåne för detta underbara tillfälle. Inga från Davids sida hade ju träffat Daxten så det var nog lite extra speciellt för dem.

Daxtens kommentar om sitt dop:
bbnm bvv bc vvvvvv         bbbbbbmvnm m,,,µ b      nbn,    bv    bnf


            Farbror Martin, Kusin Vilde, Pappa David och Daxten


                              Underbara Linnéa


                                              Tre generationer


                       Daxten trivdes riktigt bra i Susie's famn

fler bilder från dopet kommer senare.....