8 månader...

... har gått sedan "lilla" Daxten föddes
Det är ganska svårt att fatta ibland att det bara var så kort tid sen och allt detta som har hänt under den tiden.
Han har börjar "snacka", äta annat än ersättning, sitta själv, stå upp och upptäcka sin omgivning... ja jag kanske har missat massor med vaffan vad ska man göra? hehe

tänkte att jag ska dela med mig av ett litet klipp medans man endå är på g hehe enjoy


                                    

fy mig

Ja riktigt fy mig... har inte skrivit nått på länge så det blir till att skärpa sig...

Daxten har blivit riktigt stor nu ju... Han har kommit över denna fas att ligga på golvet på mage är elakt, så nu ligger han gärna där och snurrar runt på sin lilla mage. Lite annat nytt han också har fått för sig att göra är att man ska sova på sidan även om man sover själv och att ruman kan gärna få lyfta sig nån millimeter från golvet när man ligger på mage... Han är riktigt knasig men han är ju min lilla knasboll. Ska försöka att komma ihåg också att lägga över en liten sötvideo på hur Daxten kan se ut när han börjar bli trött/uttråkad =)

Just nu är det rätt mycket som händer här så tänkte att jag gör en liten lista på hur helgen+nästa vecka kommer att se ut:

Lördag: Daxten blir 8 månader (värsta stora killen)
Söndag: Min allra första Mors Dag (glöm inte oss mammor, minsta lilla gör oss glada)
Måndag: Familjerätten (hoppas att det är för sista gången)
Tisdag: BVC och Dax ska få sig en spruta =(
Onsdag: Restaurangdagarna börjar och jag kommer att få jobba =) (har faktiskt saknat det)
Torsdag: Lill kusinen blir stor och tar studenten (inget jobb för mig)
Fredag-Söndag: Mer arbete i kungsan så kom gärna förbi och leta efter PONG tältet. Där kommer jag att stå och springa som en stucken gris =) (längtar redan)
Måndag: Födelsedags firande av den gamla tanten som säger att hon inte har en släng av 30års kris (my ass att du inte har =P)

Som sagt hälsa gärna på mig i kunsan och njut av maten som serveras =)

Dagens andra...

haha nu så sitter man här hemma hos Erik med Mia, och Martin och han kom precis ut ur garderoben (bokstavligt talat hehe) Ja jag är lite lullig men vaffan... nu så blir det utgång så tack och hej för mig och vi hörs imorn... Mia har något att säga oxå...

det här trodde jag aldrig skulle ske, jag har blivit full tack vare min-jee och det är hennes fel alltihop. Allt hon säger ovan har inte hänt och det jag inte kommer ihåg har jag alltså inte upplevt. Fan vad bra jag stavar på fyllan..

garn, garn och åter ännu mer garn

Ja då var det regn och rusk igen... uch detta förjävliga väder... Tycker verkligen att det kan vara dax nu att det blir varmt och fint väder nu. Kanske iaf tills morsdag då man kommer att få fira det för första gången med lillen.
Kanske man ska göra något till sin egen mor på samma gång.... det får visa sig under veckans gång vad som händer och fötter.

Var ute vid weda igår på deras gårdsfest och köpte massor med garn. inte för att jag vet vad jag ska göra med allt garnet men kanske det blir nån halsduk. Senare så gick man ner på stan och gömde sig från den galna Johan Palm-mobben som stod vid scenen mitt på stan och skrek sönder sina halsar *suck*

Det var nog gårdagens äventyr om man verkligen kan kalla det för det...

C ya

nästan frisk

Det tog lite längre tid än vad jag trodde att det skulle göra när det gällde att ladda upp bilder men nu så kommer dem. Jag har legat hemma sjuk hela veckan men är nästan helt frisk nu och får hoppas att det håller sig också.


                     Mys i solen med Danys syster


                                    Dax med sin första ballong


                                                  Glad liten skit


underbar helg

Ja helgen har varit väldigt vacker när det gäller väderleken vilket gjorde att jag och Daxten tog oss en promenad upp till Torekällberget i går för att möta upp Dany och hans familj som stog vid Chilenska föreningen och sålde korv och piroger (som för övringt sålde slut väldigt snabbt), så det var riktigt roligt och som vanligt så är man som en i familjen när det gäller dem =)
Vissa kan till och med glömma bort att jag inte pratar spanska hehe.
Jag har inte hunnit lägga över bilder från igår men jag ska försöka göra det nån gång under dagen.

vilket vackert väder...

Nu är frågan bara hur länge detta väder kommer att hålla i sig och om det kommer bli någon riktig sommar värme?
Jag hoppas iaf att den kommer till första veckan i Juni då jag kommer att få jobba (ÄNTLIGEN!!!!) under "Smaka på Stockholm" så besök mig gärna och mer uppdateringar kring det kommer att komma =)

Wheesung

Ja då sitter man i köket och lyssnar på min ny inköpta Wheesung skivor. För er som inte vet vem det är så är det en Koreansk sångare som har enligt mig en grym röst och sånger även om jag inte vet typ till 90% vad han sjunger hehe.
HIttade nämligen en sida på nätet förra veckan som sålde och fraktade till vårat avlånga land =) så det blev ju såklart att man skickade efter några skivor som helt plötsligt blev 4st hehe
så nu så sitter vi här och njuter av musiken och Daxten sitter och sjunger med i sin stol =)


bilder...

Tänkte inte skriva så mycket utan det blir mer bilder men ska berätta att Daxten har blivit så stor nu att vi har sänkt hans säng och gillar numera stå och hålla i sig i allt. så nu sitter vi här på morgon kvisten med datorn i sängen och Daxten har precis lärt sig att klappa händer och då är det precis nyss nästan på sekunden =)


                              Lee och Dax på babycaféet


                                  Dany vill att Dax ska bli en kossa


                                       Dany har lite svårt att gömma sig


                   Det är vad jag kallar mammas pojke DANSSPEL!!!!!!!!!!


                                                  Vila Västen nästa?


                                                TITTA JAG KAN!!!!!!!!!!


                                  Vackert under promenaden hem


Ska bli duktigare

Eller jag ska försöka iaf... nu var det ett bra tag sen jag skrev nått men ni får vänta lite till muahhaha