Guess what...

... Det är 100 dagar kvar av denna graviditet

just so you know =)

Baby update

Så efter en inte så bra natt så var man uppe på fötterna kl 8 i morse så man var klar och nere på stan till 9.30 för ännu en liten koll på hur bebisen i magen mår.
Fick veta att alla mina värden är precis som de ska och sedan var det dax att mäta magen som var 25cm =) lyssnade lite på bebisens hjärtljud som låg på 139 vilket var bra och barnmorskan sa att det lät hur fin som helst =)

Snart bär det iväg till hagsätra för att umgås med Emelie, Linnéa och emelies mage...

tiny maple leafs och 10.38

Så i veckan var Lee på sin första sväng i sthlm under denna resa och jag lyckades möta upp honom sista kvällen...
Vi satt på Sheraton och babblade massor om livet som gått och gamla minnen. Vi kom överens om att vi träffades i juli 2006 vilket var ganska skoj i sig då han hade hittat den "gamla" och lilla lappen där jag hade skrivit min mail adress så vi kunde ha fortsatt kontakt efter att han hade åkt tillbaka till Kanada.
Vi får heller inte glömma att det andra lilla barn plagget man nu har i sin ägo är just en liten Toronto Maple Leafs tröja. Den ser lite stor ut men det ska vara en one size så vi får se när lillen kan dra på sig den utan att han ser ut som ett litet tält hehe.

Gick in i vecka 26 i fredags... Vart tog tiden vägen? Det kändes som om att det var igår jag satt på Tidermans vid centralen med Jill för första gången på typ tre år och snackade gamla minnen. Magen är ju "nästan" gigantisk och bebisen blir bara livligare och livligare. Den senaste veckan har det varit nästan non stop på honom men vill han leka där inne så ska jag inte klaga hehe...

Så de senaste veckorna har jag nästan alltid kommit upp ur sängen prick 10.38, det spelar ingen roll hur länge jag tror jag ligger å drar mig med det blir alltid 10.38.
Så vad tror ni att det bara är en slump eller kommer något att hända just den tiden? Dela gärna med er jag är ganska nyfiken vad ni tror.

Aja imorn är det mvc tid så då ska vi mäta å lyssna lite... =)

Trosa Marknad & Brev

För första gången på kanske lite mer än 10år så var man på Trosa Marknad med "Gänget" och Hade skit roligt, även om vädret inte var med oss under dan. Som vanligt blev det bra och dåliga köp. De dåliga köpen var Chipsen som Lotta egentligen köpte (och som jag visste att min bror skulle se och vilja ha allt som var kvar hehe) och nån dipp krydda som man kunde ha till fisk. Det bra sakerna var de allra första bebis plagget som man ville ha en för 50 men de gick inte hon som hade ståndet med på, men hon gick med på 2 för 100 (hur tänkte hon egentligen???) och dessa underbara kakor som redan är slut *snyft*

Min kära bebis var lite livlig en stund också och Frick bestämde sig för att lägga huvet på magen och lyssna lite, när hon helt plötsligt fick en litet slag rakt på örat, antar att bebis inte ville att hon skulle lyssna hehe.
Jag tycker att Marknaden var helt underbar och hoppas att det blir nästa år också även om man själv inte kommer sova över pga bebisen men man får se.


   Några som inte märkte skylten? Precis vid våra stugor hehe


                                                The Girls


Fick ett brev från min kära biologiska mamma i måndags. Jag blev jätte glad tills jag läste innehållet.
Hon skrev att hon berättat för min lille bror att han nu har en till stora syster och han hade blivit jätte glad och sedan kom smällen, Mamma berättade att hon sedan januari förra året har genomgått två operationer. En hystorektomi (eller hur det nu stavas) och en för sköldköttel cancer. Hon sa att hon genomgår nu efterbehandlignen av cancern och mår bra vilket är en lättnad men att jag ska vara försiktig pga att båda är ärfliga men tiden får avgöra.

Tack för en skit rolig helg gänget =)

Celine Dion

Wow e nästan allt jag kan säga!!!!
I Lördags så var det äntligen dax för den efterlängtade Celine Dion konserten.
Jag och Emelie möttes upp vid globen för att äta middag innan själva konserten så vi satte oss på Globen Star där vi båda åt Entrécot med pommes och tryffel beanese, riktigt mumms var det. Sedan bar det iväg för att ställa sig i den massiva kön för att komma in.

Celine gick på ganska snabbt efter att Calisa hade gjort sitt framträdande. Jag vet inte hur jag ska beskriva Konserten förutom att jag kan leva på detta väldigt väldigt länge. Kände mig nästan som ett litet barn som skulle göra något riktigt spännande. Helt underbart är nog det bästa ordet att förklara det med.

    

Gaddning och Kungsan

Mötte Patrik hos Pelle på House of pain här i tälje för att hålla honom i handen medans han plågades en aning av Pelle. Tyckte verkligen synd om honom för man såg på hans grimarser att han plågades.

image6
                                                         Patrik och Pelle

Sedan drog det iväg till Kungsan för att möta Emelie, Fredrik och Linnéa och väl där så stötte man på massor med annat folk som Mary, Henke, Dany, Joey och Chris.
Massor med folk, massor med mat, massor med dricka och en dany med blöt bak hehe

image7
                                                            Danys Byxor

Tårta

I söndags var det inte bara första Juni utan också var det min kära fars födelsedag.
Jag överaskade honom med en mummsig födelsedags tårta som tog slut väldigt fort...

image5

Vagn, Fika, Nova och Magen

Ännu en varm och skön sommar dag, dessa dagar verkar aldrig ta slut och de får gärna stanna hela sommaren enligt mig.

Åkte äntligen ut till Babyland i Weda för att kolla hur lång leverans tid det var på den Emmaljunga vagn som jag hade tänkt mig att skaffa till den lilla och fick det fina beskedet att den var slut och att de kommer att ha semester till vecka 31 och att då kanske men bara kanske skulle kunna få den leverad tills dess att bebisen är född. Så jag får hoppas och hålla tummarna att de ska tillverka just den vagnen och sy den i just den färgen jag vill ha. Men jag skaffade mig en liten backup plan men den är dyrare så vi får se.

Efter att jag varit ute i Weda så mötte jag upp Heidi på centralen och därifrån så gick vi till tratten för att ta oss en  fika och uppdatera varandra om vad som har hänt sen senast vi sågs. Jag fick också se en bild på hennes bebis och man fick nästen tillbaka samma känslor som man själv fick när man såg sin egen bebis för första gången =)

När vi skildes åt så drog jag mig för första gången till Café Nova i Luna för att se hur Jill hade det på sitt andra jobb. Där satt man och konverserade och spelade lite spel och vi blev bara fler och fler. Fricken, Acke och Marre kom senare vilket var riktigt roligt =)

Jill körde sedan hem alla och efter att man kom hem så pratade jag lite med Emelie och sedan chillade man vid Tv:n medans Pappsen tog över datorn för ett tag la man sig i sägen med magen i vädret medans plötsligt så började magen att röra på sig. Det såg lite ut som en alien som var där inne men antagligen inte hehe.

Imorn så börjar Smaka på Stockholm i kungsan. Ska bli skönt att inte jobba där i år, stå där i värmen och springa fram och tillbaka. Men det blir nog att man åker upp dit några gånger å äta massor med mat MUMMS MUMMS