Välkomna till världen

Idag så födde två av mina vänner  sina efterlängtade småttingar.
Lotta födde en dotter kl.13:50
Heidi födde en son kl. 15:39

Grattis till er båda och lycka till med de nya tillskotten. Vi får ta barnvagns maffia träff senare när ni båda orkar.


Vecka 43's äventyr

Veckan började med att man GICK ner till stan... Ni som känner mig vet att gå är inte direkt min stora passion, men Jag lyckades palla mig ner. På vägen så gick vi förbi mammas jobb, så vi ringde och hon kom ut och pratade med oss ett litet tag. Sedan så mötte vi Jill, Cathrine och Acke för att luncha lite =)

Tisdagen var det inte så mycket som hände. Först så var det BVC besök och efter det så bar det av till IKEA där vi köpte lite olika saker till Daxten. Han brydde sig inte ett smack med att vara där utan sov hela tiden.

Onsdagen så bar det av till Hagsätra och det första buss och tåg resan. var lite orolig hur han skulle hantera tåget men som vanligt så sov han egenom det hela haha... Vi var hemma hos Emelie, Fredrik och tjejerna hela dagen. Barnen lekte och och myste.

Torsdagen åkte vi in till sthlm för att möta Marie. Det blev en lång fika i Gallerian och väl utanför när vi var på väg att säga hejdå så vem stöter man inte på om inte kusin Therese med Tyra och en vän till henne. Så det var många nya ansikten för Daxten att se denna vecka.

Idag så blev det en lugn dag hemma, men imorn så åker vi till E-Tuna hela familjen för att fira en av mina mostrars gubbe.

Jag hade tänkt att lägga upp lite nya bilder som man har tagit under veckan, men tyvärr så får det vänta då kameran har pajat. Får kolla om det går på försäkringen eller om man måste skaffa en ny...

Det var denna veckans äventyr. kanske vi ses på nästa ;-)

nu så...

Nu kan man gå ut på promenader med Daxten utan några problem. Hämtade nämligen vagnen igår. Den är så fin att jag blev mer kär i den hehe

Nu till er som kollar bloggen (om det fortfarande finns nån haha) Daxten kommer ju att döpas nån gång på början av året men jag har fått Jill att sjunga under cermonin men kommer inte på någon passande låt. så om ni har några tips så skriv gärna =)

Aja nu har lillen somnat i famnen så innan jag får kramp så ska man nog lägga honom.
PoK =)


ännu en vecka har gått

Denna vecka har bara flygit förbi...
På tisdagen så var den riktiga tiden för bvc besöket. Efter besöket som blev lite försenat och drog ut på tiden så mötte vi upp en väldigt höggravid Heidi. Vi tog en fika och pratade om allt och lite till =)
När vi kom hem runt 12-tiden så skickade jag iväg pappsen för att hämta ett paket. Paketet visade sig innehålla kläder till Daxten som min mor och yngre syskon i korea hade köpt. Jag kommer att lägga upp bilder på kläderna senare.

Sen den kvällen tittade Hubbe och Hanna förbi för att hälsa på lillen och så fick han lite mer kläder. =)

Igår så svängde vi förbi Jill några timmar vilket alltid är skönt. När vagnen kommer så har jag lovat Jill att vi ska luncha med henne. Jag kommer nog att bli en typisk "Latte morsa" haha...

Aja nu så ska jag gå ner och leka med min son som myser med morfar =) puss å kram folket


Tidig morgon

Hahaha jag har blivit en liten virrpanna... Gick upp kl 6 imorse efter att ha trott att vi skulle till bvc imorse... Men icke, det var tur att jag dubbel kollade iaf för vi ska ju inte vara där föräns imorn....

Nu är det inte långt kvar tills Lotta å Heidi ska ha sina små... Längtar riktigt mycket tills dess... Lillen behöver fler lekkamrater hehe

Aja ska nog pass på att vila lite nu medans lillen sover...

Nya bilder

Här är några nya bilder på min lilla älskling...
   

En vecka ung


Tänka sig att lillen redan är en vecka... tiden går väldigt snabbt, nästan för snabbt.
Imorn så är det första bvc besöket, de ska bara kolla hans vikt å se så han har gått upp som han ska å sen så boka tid för hembesök.

Sedan man kom hem så har man fått väldigt många och väldigt söta gratulations kort och på fredag så kommer de första släktingarna att träffa honom.

Äntligen så har allt fixat sig med vagnen... Efter att de sa att jag visste att vagnen skulle levereras v.46 (vilket hade varit lite dumt eftersom att jag visste att jag var beräknad v.40) så skickade jag pappa till babyland för att tjata lite och att iaf få en lånevagn tills min vagn kom. som tur är så lovade de att jag skulle få vagnen nästa vecka =)

well thats it for today

P.S. till Lena som skrev en kommentar här, jag har haft väldigt tur med att mina föräldrar hjälpt mig ekonomiskt under tiden. Om det är något annat du har på hjärtat så är det bara att höra av sig. jag finns här på bloggen eller på familjeliv.se (sök efter minsi). D.S.


Min kära mor...

Jag vet att jag skrivit ett inlägg tidigare idag men jag måste bara berätta hur min kära mor har varit idag...
Sedan hon kom hem så har hon kallat min kära lilla pojke för gumman, stumpan osv... inte nog med det så kallar hon mig matte till min son och inte mamma till honom... det är lite sött men efter att ha blivit kallad matte eller att min son blivit en flicka ca 10ggr på en min så tröttnarman tyvärr...

aja var bara tvungen att berätta... nu så måste jag byta en blöja på min lilla pojk...

God Natt å hoppas alla sover gott =)

Massor att smälta...

Känslan att man numera är mamma är en sak, men att jag är mamma till denna lilla knodd som just nu ligger i sin säng brevid mig är helt sjukt... Känslan att jag inte har lånat honom börjar lägga sig mer och mer för varje dag som går.
Igår kväll satt jagå gick egenom de två påsar jag fick från BB med alla dessa saker/papper och försökte att fatta lite bättre men det tar ju sin lilla tid att smälta.

Lotta å Heidi snart är det era små som det är dax för... Det ska bli så roligt att se hur de ser ut =)

Nä nu så får man ta å gosa lite med Daxten.


Daxten 30/09-2008

Nu så har han äntligen kommit =)
Började få värkarna på måndags morgonen men under natten till tisdagen så blev de bara värre och vid 05:30 så var jag å pappa vid förlossningen för att kolla hur allt var med magen.
kl 06:00 så gjordes en undersökning och det visade sig att jag var öppen 4cm, jag fick välja om jag ville stanna kvar eller avakta hemma. Jag valde att stanna kvar på förlossningen (vilket var något av de bästa valen jag någonsin gjort hehe). Vid 7-tiden så var jag öppen 6cm och direkt efter undersökningen så kom mina andra två hjälpredor Jill å  Cathrine.
Kl 09:30 så gick pappa, Jill å cat iväg för att ta en liten morgon fika medans jag gjorde en ny undersökning, men de blev avbrutna att att en undersköterska kom in i matsalen och frågade om de inte skulle vara med under förlossningen.
Väl inne i rummet igen så hade vattnet gått och allt var i full gång... Tyvärr så var jill tvungen att gå fem över halv och 8 min senare (dvs 09:43) så hade han kommit till världen =)

Tack pappa,Jill å cat för att ni var där å hjälpte mig igenom det hela =)


                                            Stolt morfar


                                  Daxten ca 22timmar