VALBORG!!!!

Det var några dagar sen jag skrev sist och jag har egentligen ingen anledning till varför det har blivit så, men here goes.
Det är inte så mycket som har hänt de senaste dagarna förutom att jag var på IKEA och köpte lite saker till Daxten och mig själv som gör att jag kan arbeta lite lättare i köket.

Igår så blev det en ganska rejäl städning av rummet. Flyttade lite möbler för att kunna komma åt alla skrymslen och vrån och hittade ställen som gjorde att jag nästan smällde av pga de största damråttorna jag någonsin har sett.

Senaste tiden så har jag kollat spårlöst på tv4 Replay eftersom att jag alltid missar när det går på tv. Det är verkligen ett program där man verkligen sitter och grinar som ett litet barn i slutet. Men det får en också att tänka till lite. för nån vecka sen så var det ett avsnitt från Korea och då kände jag bara "men shit det där är mitt hemland". Visst jag har inte varit där på nästan 22år men det kändes ändå som om att det verkligen var mitt hem efter att bara sett det på tv.

Aja nu ligger Daxten i min säng på mage och leker lite och försöker fortfarande att göra sina pruttljud och säga sina jeje. När vill den killen försöka att krypa egentligen? Jag lär väl få gå och hålla honom i händerna tills han börjar att hitta balansen själv. Nä borde snart gå ut och gå i detta fina väder som vi har haft nu den senaste tiden =D

Hoppas ni får en trevlig Valborg med en och annan brasa.


årets första...

Ja som titeln säger så var det årets första... men årets första vad? Jo GRILLNING!!!
Jill och Cat kom över och vi började förbereda maten... När vi väl började grilla så var det lite mörkt ute så det blev en gissningslek om allt var klart eller ej hehe...
Senare på kvällen så dök Patrik upp och det blev en massa snack om allt från tv-serier, gamla minnen och alla dessa husdjur som man har haft i livet.
haha Tack för en underbar kväll

Vilken helg

Ja då var helgen över och snart börjar en ny vecka...
Fredagen blev att jag och Daxten mötte honom vid Centralen och sen så tog vi en liten promenad för att sedan sätta oss i vårsolen vid Maren... Riktigt mysigt att sitta där med min två killar =) sedan så gick vi hem för att sedan låta Daxten få vara med sin mormor och morfar i helgen. Senare på kvällen mötte vi upp Mia och Ale inne i stan för att sedan dra oss till Gamla Kickis för att säga hej och sedan till Chaplins för en liten suprise suprice till Mandis som inte hade nån aning om att vi skulle dit.
Riktigt rolig kväll det där =)

Så igår så var det bowling dax. Det blev jag, Jill, Cat, Mazze, Dany, Danys kusin samt tjej som drack lite och bowlade... shit det var ritkigt skoj och för mig och Jill så var det lite som back in the days när vi sprang där som tokar hehe.
Tack allisammans för en riktigt stört skön kväll...


                            Titta mamma jag har majskrok under ögat


                                                  En krok i solen


                         Min stackars älskling hade inget annat val =P


                                Dany, hans kusin och kusinens tjej


                                                    Mazze and Cat


                                                Billy.J and moi

bilder

Först och främst så vill jag börja med att tacka alla för era födelsedags gratulationer =)
Sen så har jag fått ett litet klagomål på att jag är dålig på att lägga upp bilder... Jag vet, jag är riktigt dålig på det samt att fota över huvudtaget. Ska skärpa mig...
Igår så blev det lite bilder så enjoy


                                                Charmtroll


                                          Vår pojke


                                   Mys pys på filten


Nyklippt bland annant...

Ja då har jag tagit en liten blogg pause på några fjutt dagar men endå. Så detta lite en lite resume om veckan som varit so far...
I måndags så Var det ju födelsedags firande nr.1 hos min farbror. Jag hade blivit iväg skickad veckan innan för att köpa födelsedags presenten eftersom att Skärholmen och Kungens Kurva har blivit stället där man är mer eller mindre för jämnan numera haha (Ja vi vet ju orsaken allihop vid det här laget).
Från denna familj åkte alla förutom min kära mor som hade endel att göra hemma. Daxten och hans syssling Tyra kom väldigt bra överens som vanligt och det blev både klappar, hålla handen och en och lätt öron nypning från Tyras håll hehe
Innan vi gick dit så hade jag bestämt mig för att jag och Daxten skulle gå hem men pratade med Billy.J i fonen som oxå var nere på stan med Cat, Acke och nån till så vi bestämde oss för att säga hej.
Senare på kvällen (dvs runt 24-tiden) så gick jag en snabbis iväg för att hämta Martin som hade fått skjuss av en polare som bor här i stan. Martin kunde inte sova hemma så det bar iväg hit och jag klagar inte över det =) Det blev en tidig kväll (tror jag eftersom att jag däckade ganska snabbt i hans famn) och var rätt pigg på morgonen sen när Daxten vaknade. Det blev Martins försmak på hur det är med barnfamilj och det gick väldigt bra må jag säga =) När jag lämnade killarna för en stund så verkade de snacka en del hemlisar eftersom att de båda såg lite luriga ut när man kom tillbaka hehe.

Ja resten av dan blev familje gos och sedan in till stan för att klippa sig. Martin lämnade oss för att dra till jobbet och vi fortsatte vidare.
Det blev lite snackande och kaffe samt en lekandes Daxten i vagnen som en snäll och duktig pojke medans mammsen blev klippt.
Det blev lite kortare än vad jag hade tänkt mig men det gör inget... Håret växer ändå som ogräs så det är snart tillbaka.
Efter klippningen så över till IKEA eftersom att mina föräldrar har köpt nya bänkskivor till köket och det var tvunget att betalas senast imorn så då tänkte jag att jag skulle vara en snäll dotter och hälpa dem så slapp pappsen åka dit bara för att göra det.
Efter betalningen så gick vi över till heron och Martin som vanligt när man är där ute hehe och underhöll honom lite.
Det blev lite sent men det gjorde inte så mycket eftersom att Daxten somnade och sov ett bra tag + att han fortsatte även sen när vi kom hem, så nu ligger skrutten i sängen och sussar sött.

Ja då är det 10 min kvar tills jag blir en dag äldre eller som det kommer att stå på papper 1år äldre. Jag och fira min födelsedag gå aldrig hand i hand men det är bara att bita ihop. Men det som blir "firande" är bowlingen på lördag.

Thats it for me tonight and talk to ya another day

härligt med värme och nästa veckas planer...

Just nu ligger Daxten i mitt knä och sover. "jag vet vad du gjorde förra lördagen" på tv:n. Det har varit riktigt vackert ute nu de två senaste dagarna och riktigt mysigt. Igår så gick jag och Martin runt i vårberg på en promenad och idag så tog vi en promenad till kungens kurva.
ja då är det heller inte långt kvar. Veckan är snart slut och nästa vecka verkar redan full späckad. så här kommer veckan att se ut än så länge:

Måndag: Min farbrors födelsedag som ska firas.
Tisdag: Åka till Dany på salongen och fixa till håret, Anna fyller oxå år.
Onsdag: Tyvärr så är det min födelsedag då.
Torsdag: inget planerat än (Martins pappa fyller år)
Fredag: Inget planerat än
Lördag: Bowling på heron istället för att fira födelsedag (de som vill får följa med skicka ett mess eller nått då så jag vet hur många) Fredrik fyller år
Söndag: inget planerat

Ja som ni ser så är det väldigt många födelsedagar under en och samma vecka.
Så vi får se hur det går.


new pics


                                       Värsta coolingen


                                 Me, Dax och moster Billy.J


                                   Mammas lilla charmknutte

What a day...

Jaha då sitter man här denna skärtorsdagen, Daxten ligger och sover middag med sin morfar och jag sitter här i sängen med en katt liggandes brevid mig (ja, Maja har fått för sig att hon ska vara gosig) och TV:n på som just nu visar "rädda Willy".
Blev lite smått besviken imorse när man såg att det fortfarande var mulet ute. Vart tog våren vägen egentligen? Vi får hoppas att SMHI kan visa att det iaf blir fint resten av påsk helgen.
Det är mycket som kommer att hända nu fram över. Hela nästa vecka är full av födelsedagar. Hur ska man orka?

Jag har varit lite dålig den senaste tiden på att ladda upp bilder här på bloggen men jag ska försöka att ladda över bilderna från kameran till datorn ikväll.

So what a day...

en helt vanlig tisdag

Ja precis som rubtiken lyder så tycker jag att det har varit idag. Började dagen med att gå till bussen (för ovanlighetens skull) eftersom att jag och Dax skulle möta Martin inne i stan. Vid buss hållsplatsen så stod det tre branvagnar redan och väntade men jag tänkte chansa. Vi fick plats och jag kände värmen stiga. Ja, sen väl inne i stan så valde man en skuggig och lite små blåsig plats att vänta på (eftersom att min tunna längärmade tröja,tjock tröja och västen).
Vi gick runt och kollade lite i affärer men hittade fasiken inget på H&M för ovanlighetens skull.
Drog oss till Skärholmen för att lämna av Martin till jobbet och jag leta vidare. Till sist så hittade jag en vårjacka (den ser nästan likadan ut som vinterjackan), men det blev endel om och men.

Nä Daxten sover och jag ska vara social med mina föräldrar.
puss å kram

Äntligen vår... eller?

Ja då har helgen passerat och en ny vecka startat.
I Söndags så var vi hemma hos min farbror och firade hans fruga som fyllde år veckan innan (om jag kommer ihåg rätt med alla dessa datum hehe). Det var endel av dessa som aldrig har träffat lillen förut så han fick en hel del uppmärksamhet vilket inte gjorde honom så mycket.
Det var det enda som hände den dagen.
Måndagen blev som den brukar... Babycafét som de sista gångerna har blivit riktigt smockat. Det är väldigt roligt eftersom att det är en hel del barn i Daxtens ålder så han har ju endel att kunna prata med och vi mammor kan dela med oss om vad våra små gör.

Så verkar våren äntligen ha kommit... Men frågan är hur länge? Kollade in SMHI och såg att det ska bli regn i veckan (usch, fy och blä), blir väl bara att packa ner regnskyddet och på med vantarna igen.

Nä det ska nog bli dax att sova lite nu, det är ju endå rätt sent (klockan är nu 00:55)

Vilken fredag

Ja då är det ännu en gång helg och fredagen har redan gått.
Fredagen blev som sådan att jag myste med Daxten under dagen. Han var riktigt mysig och en glad kille som gör att dagen blir riktigt underbar bara för att han ler.
Sedan så var det dax att dra sig ner på stan för att ta bussen till Martin. Eftersom att det var så fint väder och varmt så bestämde jag mig för att ta en promenad ner. Hann precis med att köpa ett busskort å sen ta sig till bussen, men säger bara shit vad varmt det var.
Resan till Vårberg gick mycket snabbare än tänkt vilket var rätt skönt i värmen.
Senare på kvällen var det dax för oss att bege oss till Mia och Ale som jag inte har träffat på ca 2-3år men det var ett kärt återseende och allt var ungefär som vanligt förutom att vi blivit lite äldre hehe. Det blev lite vin och cider och sedan så drog vi oss till Chaplin's. Vad gör man inte för sin kille och sina vänner? Ja de fick mig att sjunga för första gången på evigheter. Hur lyckades ni?
Ja det var gårdagens äventyr det. haha Mia min lilla blogg-stalker...

2009-04-02

Ja då var ännu en dag till ända. En rätt händelselös dag faktiskt. Vi var hemma tills 15-tiden då jag kände att det inte var någon idé att sitta på rumpan och klädde på Daxten för en promenad ner på stan i det härliga vår vädret =)
Nere på stan så stötte man på Ella vilket var roligt eftersom att vi sällan ses eller hörs numera men vi sa att vi skulle försöka att bättre oss (det säger vi varje gång och inte blir det mycket av det hehe).
Sen så blev det en promenad hem.
Vilken dag... Det kunde ha varit roligare men vad ska man göra när folk jobbar eller sover?
Imorn så blir det nog lite roligare. Daxten ska vara hemma med sina underbara morföräldrar och jag och Martin ska ta oss hem till Mia och Ale. Det var riktigt länge sen jag träffade dem så det blir lite extra roligt =)

Me and my Billy.J

Tänka sig att det har gått snart 11år sen vi träffades i franskan. Vi har verkligen varit med om allt.
DDR, flyg-turer, kryssningar, boys and alot more. Jag vet att Daxten inte kan få en bättre moster än dig =D
love ya babe och sorry för att jag kanske inte tänker till ibland (rätt ofta).