4 månader

Idag så är det 4 månader sen min älskade Daxten föddes.
Tiden har gått så otroligt snabbt och Daxten är inte så liten längre.

                                             Daxten bara nån timma


                                     4månaders grabben

BIK BOK kommer till stan

Var nere på stan idag och fikade med Dany, Jill, Rickard och senare så kom Acke förbi. Det var verkligen en evighet sen man träffade Rille så det blev en riktig uppdatering av livet.
Det som vi märkte sen när vi gick ifrån cafét på kringlans övervånging var att det stog en fin lite skylt vid en av lokalerna.

                               (Jill posar lite vackert)
Vi blev glatt överaskade av den skylten som det kanske syns =)
Men det var inte den enda öppnings beskedet som man gladdes åt. Fick höra igår att IKEA ska öppna ute i moraberg =D Nu blir det ännu närmre och kanske mer shoppande, men det blir inte föräns 2010. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge som det sägs.

Äntligen så kom man ihåg att ladda över bilderna från kameran till datorn så nu blir det lite bilder =)


                                      glad liten kille i sin stol


                                         sömntutan


                                        pyjamas party någon?


                                        visst är jag vacker =P

Lördag

Nu så sitter man här med en sovandes Daxten i famnen och "King Kong" på tv:n.
Dagen började väldigt lugnt. Lotta var här en snabbis och hämtade en overall till Lee som Dax inte behövde (pga överskott hehe) och senare på eftermiddagen så åkte vi över till Jill och drack kaffe och myste (Dax skrev lite på jills dator oxå, värsta geni barn hehe).
Sen vi kom hem har det inte blivit så mycket förutom att lillen ville gå lite och senare så var det mys innan han tvär slocknade efter dagens upplevelser. Testade föresten lite majs gröt idag också bara för att och han tyckte det var ok och åt iaf ca 1½ sked.
Nu så ska lillen läggas i sängen istället för att gosa i min famn.


inte långt kvar

Så då har man varit dålig på att skriva igen haha
Tiden går alldeles för fort. Daxten är snart 4månader och ska börja med smakis nästa vecka. Jag har redan förberett lite och har gjort lite puréer och köpt majsgröt, men puréerna får vänta ett tag till i frysen.
Numera så vill han inte vara i sin sitter så den står bara och sammlar damm i matsalen. Han föredrar att sitta i min gamla barnstol som sist användes för ca 20år sedan men funkar fortfarande lika bra. Han känner sig exra stor när han sitter i den =)

I onsdags så var jag,Dax och tjejerna hos Lotta på Ljus party och hade det jätte trevligt. Men som vanligt så köpte man mer än vad man hade tänkt sig haha. Köpte lite olika ljus i olika milda dofter som kokosoas,smultronland,jordgubbrabarber och mullbär =)

Har äntligen också skaffat mig linser igen och det känns ganska skönt att inte behöva tänka på att gladögona ska imma igen eller att regndroppar fastnar.
I tisdags så var det föräldra gruppen också med massage för första gången. Daxten var inte så  jätte road av det även om han låg nakenfis som han älskar hehe.

Det är inte så jätte långt kvar tills daxtens dop och det ska bli spännande att se hur han reagerar på det hela. Alla inbjudningar skickade man i början av månaden (jag fattar inte riktigt att det tog så långt tid för mig att göra klart dem).
Vi får se hur många det är som kommer och om man måste byta lokal eller inte då lokalen inte får ha mer än 40st vuxna =S

                              Fötter


     Lee och Daxten inget kärleks par än va?


Ska snart träffa Lotta och Lee =)
Take care ya'll


GOTT NYTT ÅR!!!!

Jag vill börja att säga gott nytt år och att ni kommer att få ett underbart 2009.

Usch och fy på mig själv som är så dålig på att skriva i bloggen. Mitt nyårs löfte blir nog att jag ska försöka att bli lite bättre på att skriva. Nu är det fullt upp med Daxtens dopkort som ska bli klara och några små sista förbredelser innan jag kan lugna ner mig ett litet tag ochsedan stressa upp mig igen.
Daxten börjar bli en stor pojke nu och försöker att sitta själv med bara ryggstöd, men det är ju fortfarande lite svajigt.
Nu så har han redan börjat bli 3mån och i slutet av månaden så är det dax att börja med smakisar.

Igår så var vi och hälsade på Heidi och Elias och satt och tjattrade om allt möjligt, riktigt mysigt faktiskt.


                                       Vill vara stor pojke 


                               Felicia och Daxten den 23:e dec