Utan min Dax

Oj det var visst väldigt länge sen jag skrev. Men jag har inte haft nått vättigt att skriva om.
Jag har tänkt lite när det gäller mig och detta bloggande och har kommit fram till att det blir nog att skära ner på det. Det blir nog bättre att skriva en gång i veckan och summera allt som har hänt så att det är så det kommer bli tills jag ändrar mig igen hehe.

Så Vad har hänt de senaste tiden? Jo jag har varit på lite olika visningar för lägenheter lite närmre stan men inget som jag har slagit till på att lägga nått bud på. Så det är bara att hålla ögonen öppna.

Daxten håller på att få tand nr.2 just nu i över käken. så får se om det har brutit ut när han kommer hem eller ej.
Ja min lilla Dax är nu på väg till sin pappa nere iskåne för till att börja med slutet av veckan. Han åker dit med mina föräldrar som tar sig en semester där nere samtidigt och också står som backup ifall något skulle hända. Det känns redan tomt efter honom och jag har fått för mkt gjort redan på en gång och det var typ 2timmar sen de åkte. Så jag ska försöka att aktivera mig så mkt som möjligt med att träffa vänner och umgås med Martin.

Det kommer nog inte vara så svårt att aktivera sig... Har redan planerat in att nån dag ska jag ha picknick med Dany och idag så kommer Lee, Dre och Richie hit från Kanada så det ska bli roligt att träffa dem. Sist jag såg Lee och Dre var förra året när de var här och då var Dax fortfarande i maggen. Han fick då en Leafs jersey från Lee så det ska bli intressant och se när Dax kan ha de på sig utan att det ser ut som om han har en stor klänning på sig hehe.

Något underbart hände förra veckan.
Den 15/7 kl: 17.34 föddes en liten pojke på Södertälje sjukhus. Dany har nu blivit biologisk morbror. Jag och Dax var och träffade dem en liten snabbis under torsdagen och sen tog vi med oss Dany för att bjuda honom på lite käk. En riktigt liten söt kille.
Grattis Susie och Temu

Nä det får nog vara allt för idag... ska fortfarande ta och leta efter min kamera sladd som fortfarande har gått och gömt sig.

Take care ya'll

The M.J Memorial

Sitter just nu och kollar på Michael Jackson's minnes stund på CNN och jag måste medge att jag inte trodde att jag brydde mig lika mycket som jag egentligen gör. Sitter nästan och gråter när man hör alla artister sjunga för honom och alla talare säga sina minnen om honom.


Hans gyllene kista står framför scenen med en hel bunt röda rosor ovan på och tar emot alla hyllningar.


R.I.P


allt och lite till

Precis som titeln säger så kommer detta inlägg handla om allt och lite till. Det har tyvärr gått över en vecka sedan jag skrev sist men jag har inte direkt haft så mycket att skriva om.

Måndagen förra veckan så drog jag och jill iväg på en liten spontan kryssning vilket var riktit roligt och lite av en trip back to memory lane förr oss. Det var ungefär 4år sen vi åkte på en kryssning sist och då tog vi båten till Tallin. Det var inte direkt nått ös på båten men det var trevligt ändå. Vi hade bokat bord i A la carten där vi Jill åt helstekt fläskfilé och jag åt limetagiatelle med scampi,kräftstjärtar och marulk... det enda jag kan säga om det är yummy =) till efterrätt så beställde vi in Jordgubbs sallad med champange sorbe och vitchoklad(/vitlöks hehe)gratinerade jorgubbar... än en gång så måste jag bara säga yummy.

Sedan ner i Taxfreen för lite shopping och sedan ner i hytten och på med outfit nr.2 och fixa sminket lite. Lite karaoke och sen se vart festen var nån stans (vi kan tillägga att det var majoriteten äldre och barnfamiljer) men det slutade att det blev läggdax redan vid 1-tiden vilket faktiskt var rätt nice, men vi han med lite dansande på helekopter plattan iaf.

Dagen efter blev väldigt mysig den med. La oss uppe på soldeck och solade (till och med jag la mig där för att sola).

Det var en riktigt mysig kryssning som vi måste göra om nån dag tack så mycket babe för sällskapet, love ya <3


Sedan resten av veckan var rätt lugn gjorde inte direkt mycket. Var ute på landet på fredagen med pappa och Dax och hoppade i plurret med lillen som bara plaskade och ville blöta ner sin mamma ännu mer hehe. Plockade lite rabarber också så det blev rabarber,jordgubbs och lime paj på lördagen innan det bar iväg till Jill innan vi gick för att fira Cat's födelsedag på lördags kvällen. Det var en riktigt rolig kväll med lite singstar och ner på CP.

Igår(måndag) så var jag på visning av en riktigt fin lgh i Masmo, så vi får se hur det ser ut ska nämligen tillbaka dit och titta igen med Martin på torsdag så att han också får se den eftersom att han inte kunde ta sig ifrån jobbet för att se den igår.

Idag så bjöd pappsen mig på lunch eftersom att det är 22år sedan jag kom till detta numera kalla land. Sedan så blev det att åka och hämta Jill för lite IKEA shopping. Väl där så stötte vi på Lotta, Lee och Lottans pappa vilket var lite av en suprise men roligt så klart =) Man hittar alltid som som man egentligen inte behöver när man är där men så är det ju bara hehe. Martin joinade oss en stund innan han var tvungen att dra sig till jobbet.
Ännu en mysig dag trots detta väldigt växlande väder.

Jag har varit lite dålig på att uppdatera med bilder men jag ska försöka att göra det så snart jag hittar kamerasladden som jag har lagt bort nån stans.

Nu vill Dax leka lite så det får vara slut skrivet.