äntligen hittad...

Efter flera månader av förlusten av min usb sladd till kameran så har min kära far äntligen hittat den i en påse med MASSOR av sladdar... Så kvällen har spenderats med att ladda upp massor av gamla bilder till den externa hårddisken. Så nu kan man ta med sig kameran till England så kan det bli lite bilder därifrån =)

Vad mer är det som har hänt sedan sist? Jo Daxten har varit hos sin pappa en hel vecka och kommit hem igen vilket känns väldigt skönt att ha honom hemma igen. Kändes väldigt tomt utan honom hemma.

Imorn så kanske det blir jobb förflyttning till Sushin om allt går som det ska.

nä ska ta och göra lite té för att sedan krypa i kojs.

irriterande

Då är det dag 2 på denna vecka om ned räkningen inför min englands resa fortsätter. Det ska bli så skönt att komma iväg även om det bara är för några dagar.

Idag så tog jag och Daxten en mysmorgon i sängen där vi pussades och kramades. Ja tills man hör hur de borrar från tvättstugan som de har börjat renovera. Det är rätt irriterande eftersom att jag bor på 7:e våningen och tvättstugan är på bottenplan. Så detta kam man få stå ut med i ca 6 veckor till.

Jag ska få ett riktigt matbord äntligen! Ska få det av en av mina farbröder som resnar lite, men ska kolla om jag kan byta ut tyget som finns på stolarna själv eller om jag måste skaffa hjälp.

Nä nu ska jag fortsätta göra mig iordning inför arbetsdagen.


2009-11-15

Ja då är det söndag igen och imorn börjar en ny arbets vecka... Jag sitter på golvet och skriver medans Daxten går runt och leker lite. Nyss så kom han och kramade mig samt gav mig en napp som han endast skulle ha i munnen och inte sitta och hålla i som jag brukar.
Igår så var vi och handlande för att sedan bege oss till hagsätra för middag och lek hos Emelie med familj. Blev riktigt mysigt även om Daxten bara ville sova en liten stund, men nu så ska jag bara vänta på tvätten för att sedan så drar vi oss dit idag med för lite mer lek.

Nästa lördag så blir det åka och lämna Daxten hos sin pappa för veckan så det kommer bli lite tomt men sånt är livet. nu blir det lite blöjbyte känner jag och sedan göra iordning lunch.

Utmanad av Emelie

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer plus den du fått av och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! Lycka till!

1. Vad heter du: Min-Jee
2. Ett ord på fyra bokstäver: Mask
3. Flicknamn: Malin
4. Pojknamn: Melker
5. Yrke: Mekaniker
6. Färg: Mörkbrun
7. Klädesplagg: Munkjacka
8. Mat: Mannagryns gröt
9. Sak i badrummet: Mascara
10. Plats/stad: Madrid
11. En orsak att vara sen: Missa bussen
12. Något man skriker: MAAAT!!
13. Film: Matrix
14. Något man dricker: Must
15. Band: Metallica
16. Djur: Mink
17. Gatunamn: Malmskillnadsgatan
18. Bil: mitsubishi
19. Sång: My hump

2009-11-08

Sitter nu med datorn i knät och knocked up som är pausad på tv:n medans jag väntar på att Jill hämtar Patrik från garaget. Var ute ett litet tag igår och mötte Jill och Sofia på EGO. Ja EGO var inte direkt ego utan mer tradigt... Men men hade mer roligt efteråt då man fick höra Jill och Sofia sjunga jenny from the block medans vi väntade på tuben i hötorget haha.
Sedan så blev det té och bullar när vi kom hem och Jill fick äntligen inviga sin säng/min bäddsoffa haha

blir ett snabbt inlägg då jag inte direkt vet vad jag ska skriva.

Take care och imorn börjar en ny arbets vecka.