ord

Nu är Daxten på förskolan och jag har ännu en dag hemma. Känner att jag börjar längtar tillbaka till jobbet. Men idag så blir det bara att vara hemma och imorn så får jag äntligen komma tillbaka.

Daxten har ju börjat snacka lite så tänkte lägga upp en liten lista på det han kan få för sig att säga.

titta
dä - där
ouff - hund (eller alla andra djur)
mamma
omm-mm-mma - mamma på koreanska
ti - tio
te - tre

nu så blir det lite tv tittande innan man ska röra sig iväg å hämta lillen.

inskolning

Då är man ledig från jobbet medans Daxsten skolas in på dagis och det verkar redan gå som smort. Igår så var det info och medans jag fick info om förskolan så roade sig Daxten med resten av barnen och leksakerna.
När infon var slut så var det dax för oss att ta oss hem, men det var inte det Daxten ville. men efter ett tag så kom vi därifrån för att gå hem för lunch och göra oss iordning för att ta oss in till stan och träffa Mia och tog oss en snabb visit på jobbet.

Idag så var det den riktiga starten för inskolningen och det blev lika lyckat som gårdagen. Daxten hade riktigt roligt. Idag var lite svårare att få hem honom men vad ska man göra? Det känns skönt att han tycker om dagis så mycket så jag tror nog resten av inskolningen inte kommer att vara nått problem alls.

bilder

Det var ju ett tag sen man la ut några bilder så lägger nu upp lite blandade sånna.








årets första

Det är inte så mycket som har hänt sen sist. Julen har kommit och gått, och så har nyåret. Vi har lämnat ett decenium bakom oss som varit fyllt av både glädjande och tragiska händelser.
Tänka sig att tiden har gått så fort att vi redan har lämnat 00-talet bakom oss och tagit det stora klivet in i 10-talet.
Tycker att vi ska fira alla det lyckliga stunder vi haft och det små liven som har förgyllt våra liv genom att födas. Tycker också att vi ska ta en stund att minnas de nära och kära som tyvärr har lämnat oss.

Så detta blev årets och deceniets första blogg inlägg.

Önskar mina läsare God fortsättning och hoppas det nya året ger er mycket glädje