Koppor i mängder

Äntligen har Dax fått sina vattenkoppor så nu behöver man inte tänka på de vilket är väldigt skönt.
Men som en workaholic som man är så är inte isoleringen den bästa. Att som ensamstående mamma vara hemma hela tiden kan tyvärr gå en på nerverna efter ett tag, men de är skönt att jag har kunnat fått matleverans hem under tiden annars skulle vi nog fått leva på vatten och bröd.

Nu är han iaf på bättringsvägen och på fredag så blir de tillbaka till jobbet som firas med att man ska åka på kryssning med Jill, Sofia och Sophia och resten av helgen barnfri så de ska bli rätt skönt i sig :-)

Vem har kunnat ana att man har betat igenom nästan 20st barn/familje filmer under hela isoleringen och då några gamla hederliga Disney klassiker.

Nu blir de soff mys med prickikorven innan man själv kanske ska ta och knyta sig.


stor men ändå liten

Fck njuta en hel måndag ledig som jag tog till vara på med att umgås med Dax. mys hemma på morgonen innan de bar iväg till till IKEA med pappa för att förbereda övergången från hans lilla säng till en stor säng. Så vad gör man? jo jag gjorde som mamma och pappa gjorde med mig när jag ver liten och började med en madrass på golvet och som Dax säger så är de en "stor" säng han har fått nu. undra vad han kommer att då säga när den riktiga sängen kommer? de ska bli spännande att se. Nä nu kanske man ska försöka att sova lite eller kolla på filip och fredriks nya galna äventyr