Ljuv musik i magen?

Så här sitter man en dag som denna och orkar inte göra så mkt så det blev att sätta sig framför datorn för att spela lite musik för magen. Första gången man oxå gör det men han verkar tycka om det.
Lillen tar det lugnt när balladerna är i gång och rockar rejält när det blir lite upptempo :-)

Snart är det dax för min kära fars födelsedag och undra vad man ska göra till honom.... Några idéer?
För morsdag så bakade en hel del. Det blev en mördegs bärpaj, choklad doppade kokostoppar och hjortron Muffins som min kära mor ville ha.

Nu ska vi fortsätta att rocka loss jag å lillen (eller bara lillen för det är han som har lurarna på magen hehe)

ROCK ON!!!!!

Fika på stan och hänga på söder

Träffade Heidi idag för en fika på stan och fortsatte vårat mag skvaller hehe... Alltid lika roligt och träffa henne och jag berättade idag för henne att vi kommer att gå samma föräldra förbredelse kurs så det kommer vara roligt att kunna gå med någon man känner :-)

Träffade också Mary och hennes arbets kamrat på söder igår och satte oss först på blå dörren vid slussen för lite afterwork dvs öl för democh cola för mig hehe sedan bar det av till Jimmys på söder för lite mat och sedan en snabbis till underbara bar där vi precis hade missat jazzkvällen... det blev en tidig kväll endå så man var hemma till kvart över 23 och möttes av ett rum som var ungefär som en igloo, gick in till min kära far som kollade värmepannan och fick reda på att proppen hade gått så det förklarade ju sydpolen hehe...

Hjärtljud, RixFM festival och sparkar

Igår var dagen då mycket hände...
Dagen började med ett besök på MVC och lyssnade på den lilla bebisens hjärtljud :-) Det var riktigt grymt att höra hur snabbt det slog... Hjärtljuden låg på 142 vilket var normalt och barnmorskan sa att det lilla pickande hjärtat slog precis som det skulle, dvs ungefär dubbelt så snabbt som vårat eget.

Senare så var det lunch som man käkade med Hubbe och hans mamma på en pizzeria i stan som typ gör de största pizzorna som jag har varit med om i hela Södertälje. Det kändes nästan som om det var ett litet hjul som låg där på pizza tallriken hehe.

Sedan var det dax att dra sig in till Stockholm för att möta Dany innan hans arbets interjuv som låg vid östermalm så vi möttes upp vid Pong Sushi och sedan gick vi ner till sture och tog en fika vid det vi kallar "Tre Cafét" som ligger nästan precis vid svampen.
Efter Danys interjuv (som verkade gå rätt bra) så var det dax att lämna saxar på salongen vid Mariatorget och sedan in mot BK vid vasagatan för att möta Bastian,Salle och en till innan vi drog oss till Kungsan för Årets Rix FM Festival.
Trots kylan var det rätt bra med folk (som vanligt hehe), och där var vi fem som senare blev nästan 10.

Jill och Acke dök upp nästan precis efter oss och vi drog först till Max så att de två fick stilla sin hunger med lite burgare... senare tillbaka till alla andra som hade flyttat sig till öl tältet där man också fick syn på Bumbi :-)...
Kvällen blev kallare och sedan till och med började regna men endå var man kvar nästan helt till slutet hehe...

Kom hem sedan vid kvart i tolv på natten och som jag nästan anade så var det lite svårt att sova och inte bara för mig utan för lillen i magen med. För ovanlightens skull så lade jag handen på magen när det kändes som spasmer och fick istället känna en liten spark på handen. Det var riktigt grymt, att få känna det lilla liv man har i magen sparka lite så att man känner det. Det slutade inte med bara en spark utan han fortsatte att sparka lite till och från i nästan 10 min innan han tröttnade och lugnade ner sig... Men eftersom att man var helt ensam i rummet så sprang man in till sin kära mor och far och berättade och det jag precis hade kännt, och även om det bara var mamma som lyssnade så var det en riktig fantastisk upplevelse :-)

Så det får vara allt för idag, ska nog röja lite i rummet innan Jill dyker upp från jobbet.
Pussar och kramar från bebis och mig =)