Vecka 43's äventyr

Veckan började med att man GICK ner till stan... Ni som känner mig vet att gå är inte direkt min stora passion, men Jag lyckades palla mig ner. På vägen så gick vi förbi mammas jobb, så vi ringde och hon kom ut och pratade med oss ett litet tag. Sedan så mötte vi Jill, Cathrine och Acke för att luncha lite =)

Tisdagen var det inte så mycket som hände. Först så var det BVC besök och efter det så bar det av till IKEA där vi köpte lite olika saker till Daxten. Han brydde sig inte ett smack med att vara där utan sov hela tiden.

Onsdagen så bar det av till Hagsätra och det första buss och tåg resan. var lite orolig hur han skulle hantera tåget men som vanligt så sov han egenom det hela haha... Vi var hemma hos Emelie, Fredrik och tjejerna hela dagen. Barnen lekte och och myste.

Torsdagen åkte vi in till sthlm för att möta Marie. Det blev en lång fika i Gallerian och väl utanför när vi var på väg att säga hejdå så vem stöter man inte på om inte kusin Therese med Tyra och en vän till henne. Så det var många nya ansikten för Daxten att se denna vecka.

Idag så blev det en lugn dag hemma, men imorn så åker vi till E-Tuna hela familjen för att fira en av mina mostrars gubbe.

Jag hade tänkt att lägga upp lite nya bilder som man har tagit under veckan, men tyvärr så får det vänta då kameran har pajat. Får kolla om det går på försäkringen eller om man måste skaffa en ny...

Det var denna veckans äventyr. kanske vi ses på nästa ;-)

Kommentarer
Postat av: Heidi

Hej gumman du har inte lust o dejta på tisdag?Ska till BM 10.30,skulle vara najs o ta en fika eller så..vem vet förhoppningsvis sista gången med magenS Kraam

2008-10-24 @ 22:01:47
URL: http://silvermoon.blogg.se/
Postat av: Heidi

Inte onsdag ,tisdag gumman haha..Ja kan ju alltid hoppas det triggar igång nått, för just nu är det så himmla lungt..Kraam

2008-10-25 @ 10:35:40
URL: http://silvermoon.blogg.se/
Postat av: Johan

Absolut, måste se underverket:)

2008-10-25 @ 18:56:24
URL: http://jaynius.blogg.se/
Postat av: Johan

Haha, å kolla en disnipfilm, a de hade varit nåt. Daxten kan ju bli ny medlem, hehe.

2008-10-26 @ 23:00:35
URL: http://jaynius.blogg.se/
Postat av: Heidi

Du gumman blir nog ingen fika på tisdag..hehehe

2008-10-26 @ 23:28:30
URL: http://silvermoon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback