Vad blev det för kön?

Igår var det dax för det "stora" ultraljudet för att se att allt var bra med bebisen och får reda på om det var en pojke eller en flicka.

Vid kvart över 11 igår mötte jag upp David som hade tagit sig ända upp hit för att vara med, och så gick vi upp till ultraljudsmottagningen och satte oss för att vänta. Vi behövde inte vänta länge innan vi fick gå in och så var det igång. Jag la mig på britsen och satte magen i vädret medans David satte sig ner brevid. Och så var det igång och där var våran bebis. Bebisen låg där och väntade på att vi skulle får se hur den såg ut och efter bara några minuter så såg det ut som om den vinkade ett litet hej till oss för att sedan börja med mätningarna av både lårben och huvud.
Ny fikna som vi är så frågade vi om man kunde se om det var en pojke eller en flicka som växte till sig där inne och det sa läkaren att hon skulle ta reda på åt oss. Efter lite om och men och lite skuttande för min del så fick vi reda på att det var en liten pojke som gömde sig där inne. En antagligen busig liten en som först gömde sitt kön med att ha navelsträngen mellan benen och sedan inte ville lägga sig så att man kunde ta några bra bilder att ta med dig hem och visa morföräldrar och farföräldrar.

Mitt förlossnings datum förflyttades också fem dagar bakåt så att istället för att vara beräknad den 27:e September så beräknas lillen titta ut ca den 2:a Oktober.

Efter ca 30-45min så var vi klara och skildes åt och jag träffade Jill en snabbis i stan och visade henne lill killen i magen och jag trodde aldrig att jag skulle se jill så puttinuttig när det gällde ett barn haha

Så det var den spännande gårdagen :-)

                                                   image4
                                                                 Mammas och pappas lilla älskning

Två födelsadagar

Då var man ett år äldre på papper... Men som de flesta andra år så känns det inte direkt speciellt, man blir ju egentligen bara en dag äldre som varje år. Man blir inte lite uppspelt som när man var liten och hade svårt att sova BARA pga att man fyllde år.
Det här med presenter är ju heller inte lika roligt. Listan kunde vara miltals lång och så fick man på ett ungefär lista ut vad som fanns i dessa paket.
I år fick jag en kamera av mina föräldrar på morgonen som jag hade sagt att jag hade tänkt att köpa förr eller senare så att man kunde ta bilder på barnet sen när det är fött.

Men jag var ju inte den enda som fyllde år denna vecka. I fredags så fyllde Fredrik hela 28år och det blev fest både hemma hos honom och Emelie och sedan utgång.
Det var en riktigt rolig dag som började med att jag hälsade på min kusin och hennes sambo och deras lilla två månaders tös vid namn Tyra.
Sedan bar det iväg till Hagsätra och tog det lugnt innan resten av gänget började titta in. Det var roligt med både lite nya ansikten och gamla vänner som man inte sett på ett litet tag.
Det bjöds på smörgårstårta och dryck (dvs de flesta var det akloholhaltiga drycker hehe medans för mig och Emelie de goda icke alkoholhaltiga). Sedan bar vi iväg utåt till Göta Källare för en fortsatt fest.
Jag tyckte det var jätte roligt men man kände sig lite väl seg runt halv 3 tiden då man kände att det var dax att dra sig hemmåt.

Så det var denna vecka som var fylld av vänner och födelsedagar :-)
image2image3


Takida på Cirkus

Japps som titels säger så var jag på Takida konserten på Cirkus igår kväll...
Fick biljetten som en födelsedags present av Emelie och Fredrik och det var jätte roligt!
Dagen började med middag på Jensens med Mig, Emelie, Fredrik, Rikard fredriks bror och Danne. Där vi åt en tre rätters vilket var jätte gott trots att servicen var inte den bästa, men vi hade roligt vilket var det viktiga.
Sedan efter middagen bar det iväg ut till Djurgården och Cirkus. Jag hade verkligen glömt hur litet Cirkus men det var litet och intimt hehe.
Trots att konserten var inte mer än ca 75min lång så var den riktigt bra. Publiken som sjöng med på de flesta låtarna men lät rösten gå för fulla muggar på de mest kända som tex "Curly Sue".
Jag hade det jätte roligt under hela kvällen och tackar och bugar för presenten.

Nu resten av veckan får man ladda upp inför födelsedags firande imorn och endel fikor under veckan. Kommer nog också bli att Åka in till stan för att träffa en av mina kusiner och hennes lilla snart 2 månaders lilla flicka. Ska bli roligt att träffa släckt å vänner igen.

Take care


Nya och gamla bekantskaper

Alla skapar vi nya bekantskaper och kanske får kontakt med gamla igen.

Genom denna graviditet så har man lärt känna bekanta lite bättre och på köpet också börjat lära känna lite nya människor.
Nytt folk som man kan dela med sig om både det dåliga och det bra undergraviditeten och kanske till och med ge lite tips. Vem vill inte ha tips om hur man kan tahand om sig själv?
Gamla vänner kan också komma tillbaka i ens liv. Vänner som man inte har pratat med på flera år. En av dessa är en tjej som man har varit med om både allt dåligt i livet och det som varit hur roligt som helst. Galna äventyr och till och med fyllor hehe. Andra som man gått i skolan med och sedan glidit ifrån.
Men för varje person som man återförenas med är en lycka.

Sen får man ju aldrig glöma de som man fortfarande har kontakten med. Jag kan bara tacka gud att jag har dem. De har varit mitt stöd sedan jag kom hem igen och speciellt en som var där för mig precis innan också. Till dig och jag tror du vet vem du är så är jag dig evigt tacksam, du och din familj är rikigt underbara och jag tackar er för allt stöd ni gett mig, jag älskar er.

"En tår föll från min kind,
glädjens tår som blev en stjärna,
en evig stjärna i min egen himel"


Min första blogg =)

Hej hej!

Wow så detta är min första blogg och dax att dela med mig av mig, min vardag och massa annat!

Vi kan ju börja med vem jag är. Är 21 (snart 22), är gravid med mitt första barn och bor hos mina föräldrar i en Stockholms förort. Har varit aktiv när det gäller teater och har faktiskt en gång i tiden ställt mig framför en kamera och varit modell, och det är mer än en gång hehe.
Har en förkärlek för musik också och har stårtt på karaoke scenen så många gånger att jag slutade räkna efter ca 10:e gången.

Vad ska man mer säga... Inte så mkt än så länge...
men mer kommer...=)

Puss puss
image1