Två sjuklingar och lite till

Ja som rubriken lyder så  är vi två sjuklingar just nu. Jag är nog den som är sjukas av oss två. Så nu försöker vi båda att bli friska till på lördag då den stora dagen är =)
Vi mer eller mindre bodde på vårdcentralen idag haha. Jag hade min tid hos min läkare vid 11:30 och Daxten hade sin tid vid 14:15 så där emellan så han jag hämta ut min medicin och sedan hem och vila lite innan det var dax att åka tillbaka haha. Jag fick diagnosen kraftig förkylning (som vanligt) och Daxten var det inte så farligt med förutom att han hade slemmiga luftrör så han fick medicin utskriven han med för att vidga ut luftrören.
Så det var dagens äventyr haha

Så nu är det inte många dagar kvar till dopet. De är en riktig speciell dag. Inte bara att Daxten ska döpas utan också så blir det hans 5månaders dag plus att det var min farmors födelsedag. Jag tror att hon hade blivit riktigt glad att han döps på hennes födelsedag =)

I Söndags så var vi på barnkalas för min kusins lilla tjej Tyra som fyllde 1år. Tiden går så snabbt. Det var riktigt roligt att vara där och inte nog med det så blir det ju det två släkt träffar bara ca en vecka emellan.

Det verkar bli ett återkommande inslag i denna blogg att Daxten ska skriva lite han med. Just nu sitter han otålig att få skriva so here goes:
nn jjjjj   mnb     gb v  fgtfdrftghijyhrdtyc vg bbbbbbbvub

fullbokat...

Februari blev den fullbokade helg månaden.
Förra helgen blev lugn men i går så var jag och Daxten hemma hos Emelie, Fredrik och tjejerna för att fira Linnéa som fyllde 2år i fredags =)
Galet att tiden går så fort. Det känns som att det inte var länge sen man vaknade på soffan och hörde Emelie så och ha värkar i köket hemma hos dem.
Helgen som kommer så ska vi fira min kusins lilla tös Tyra som blir hela 1år. Det är roligt att veta att när Daxten blir lite äldre så har han en jämn gammal syssling att leka med precis som brosan och kussen hade när de växte upp eftersom att de är jämn gamla.
Samma dag är det visning på en lägenhet i flempan som man skulle vilja titta på men det får vänta till visningen dagen efter då Tyra's kalas och visningen är samma tid.
Sen har vi den viktigaste dagen enligt mig. Då är det dax för Daxtens dop =).inte nog med det så var det min farmors födelsedag också så då känns det lite extra speciellt.


                         Linnéa, Daxten & Felicia


           En liten klapp på kinden min sköna =)

Daxtens inlägg:
t bbbbbbbbmnnmmttttttttttttttttttttfn   bbcty,mmnbvii.i.r,

IKEA

Igår så bar det iväg till IKEA med Daxten och pappa.
Daxten tyckte det var rätt roligt där, mycket barn att titta på och endel flickor att spana in hehe =)
Det blev endel saker som inhandlades som en ny stol till Daxten, haklappar, tallrikar till honom samt lite lampor, en ram och lite annat.
Såg väldigt mycket saker som man hade velat ha men det är ju ingen idé att skaffa det föräns man hittat eget.
Efter IKEA besöket så tog jag och Daxten en sväng till Heron och hälsade på Martin medans pappsen tog en tur till ELFA för att njuta lite av sina leksaker hehe

Nu är det inte långt kvar till att Daxten ska döpas. PÅ fredag så är sista OSA dagen så då vet man om man blir tvungen att byta lokal eller ej.

c ya ;-)

UTMANAD!!!

Jag har blivit utmanad av EmyC. Så vad är denna utmaning för något? Jag hade ingen aning om det förän jag läste hennes blogg och det gåt ut på att man ska visa den 6:e bilden i den 6:e mappen bland sina bilder. Det var inte så svårt för min del. Det blev en bild när Daxten var 2dagar och Jill och hennes mamma var och hälsade på. Det är jills mamma Jackie som sitter med lillen i famnen =) Bilden är inte heller den bästa men det är ju som sagt den 6:e bilden =PRegler för utmaningen:

*Gå in i mappen "mina bilder"
*Gå till den sjätte mappen & välj den sjätte bilden i den aktuella mappen
*Lägg upp bilden på bloggen & skriv något om bilden
*Utmana sex personer & tala om för dem att de är utmanade.

Hade inte 6st att utmana så det blev:
Reductil Killen
Nostalgi
Heidi
Billy J. Adam

ännu en vecka...

Som jag har sagt ett antal gånger så är jag så dålig på att blogg, och som varje gång så säger jag att jag ska försöka att bli bättre men icke...
Aja veckan bestod av att leta dopklänning till Daxten (eftersom att det inte är så lång tid kvar.) fika med Dany och träffade samtidigt Ella,Phelix,Sara och Rasmus nerepå stan viket var väldigt roligt.
Gjorde det ovanliga med att åka in till stan och träffade Marie. Det var ca 3månader sen vi sågs och då var ju Daxten bara ca en månad. så det var roligt för henne att se honom igen.

I Fredags så var mamma barnvakt medans jag och pappa gick och såg telge revyn med farbror Lars med flera. Stötte på min pappas morbrors nuvarande och ex-fru vilket var roligt. Det var så länge sen man träffade dem.

Imorn så åker vi till IKEA och shoppa lite =)

Daxtens första blogginlägg hehe:
hbc co,iiiirwwkj,yuz5   tyjnnnnnnnnnnnnnvvvc   fnmn

Idag så kommer Jill och Cat hem =) we missed ya darlings puss

kryssning

Så i helgen var man barnledig för första gången och det kändes riktigt konstigt. Åkte med Cinderella med Dany,Alex,Joel och oscar så det var som att åka med 4 tjejer. men hade det riktigt trevligt och tack för att ni var förstående med att jag ringde hem och kollade hur det var med lillen och på allt mitt bebis prat hehe =)

På båten så träffade man sin tatuerare vilket var rätt skoj och sedan så fick man reda på att 25st av södertäljes busschaffisar var med för en korttunering.

Det var roligt iaf och även om man saknade lillen så var det skönt att få tänka på sig själv ett litet tag.

Thank you boys