äntligen =)

Så nu har hon kommit =) Det nya tillskottet i Emelie och Fredriks familj. Linnéa är numera storasyster. Fick ett meddelande i morse om att hon föddes igår natt. Jag är så glad för deras skull och hoppas att allt gick bra. Hon bestämde sig för att komma ut en vecka sent men det gör inget, nu ska det bara bli roligt och se hur lik hon är Linnéa när hon föddes.

Men nu är denna milstople borta. Man kände sig inte lika stressad med allt pga att man hade lillans födelse att se fram emot... men men vad ska man ta sig till hehe...

Igår var man på ikea vilket var hur roligt som helst... Hade planerat att Jill skulle hänga med vilket gjorde det mkt roligare... Och tänka sig vilket folk man kan möta på Ikea... folk som man vet att man känner igen men kommer inte ihåg varför hehe... så viktig var den presonen (vi nämner inga namn but you know who hahahaha). Åkte oxå till babyland och blev interjuvad... mer känner jag att man inte behöver breätta förutom att jag har nog krossat drömmen om "kärn familjen" hahhaa
Sedan bar det av till Heron för att käka lite och sedan så drog man in på Spinners och kollade in när en kille spelade den nya versionen av DDR... Vad hände Jill? Vart tog våran kondis vägen?

Aja nu är spjälsängen ihopsatt och ser hur fin ut som helst... Bebis nallar har fått tagit över den så länge medans vi väntar på att han ska komma =)

Aja tror bebis vill att mammsen ska flytta sig från datorn ett tag eftersom att han trycker på...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback